Ingen varer

post@fjellsport.no - 33 46 50 00 (ma-fr 9-17)

Gratis frakt over tusen, 365 dagers åpent kjøp og lynrask levering

-20%

Klikk på bildet for å zoome

Flere visninger

Four Seasons Toastjern til Bål

Kampanjeprodukt Tilbudet er gyldig ut 07.09.15.
Fri frakt over 1.000,-

Varenr. 100671 / 159975

kr 316

På lager og kan sendes nå

Beskrivelse

Her får du et høykvalitets toastjern for bål eller primus som ikke veier mye. Det er lett å lykkes med toasten på et slikt jern da toasten ikke brenner seg så lett fast. Jernet har avtagbare håndtak og neoprene pose for god hygiene i sekken.

Produsert i en aluminiumslegering som tåler over 800 grader's varme. Lett og flott å se på. Ttåler bruk over lengre tid.

Vekt 1,6kg

Vurderinger

 • Anonym 23.04.15
  Toastjern for bål

  Herlig å kunne variere grillpølsene på tur. God slipp-funksjon når jernet er nytt, blir noe redusert med tiden. Genialt også til grill av pølser, blir aldri svidd, og slipper å vente til bålet er glør. Jernet legges inn i bålet så fort det er fyr.

 • Anonym 09.04.15
  Smart

  Pølser er litt oppbrukt og da ble dette et godt alternativ for turmat som hele familien kan kose seg med. Litt tung, men ellers er jeg svært godt fornøyd :)

 • Tor Hjelset 26.02.15
  Ikke helt fornøyd

  Det sto på siden at dette var en lettvekter, men jeg har kjent på toastjern som veier fjerdedelen. Dessuten var strammeskruen som fester stengene til jernet montert slik at det ikke gikk an å stramme den helt til.

 • Merete Eliassen 05.02.15
  super for ungdommen

  Denne få¨r du garantert med deg ungdommen med på tur.

 • Anonym 02.02.15
  SUPERT!

  Prøvde det i helgen på fjelltur med barn og barnebarn! Toasten ble en hit! Jernet steker jevnt og bra og slipper lett. En annen stor fordel er at det avkjøles raskt igjen , en stor fordel til hjemturen.

 • Nina Bakke 09.05.13
  Brukes på hytta !

  Fungerte bra for gutta på hytta :-)))

Varemerke

Four Seasons

Four Seasons

Four Seasons - bålprodukter og tilbehør til alle sesonger

Four Seasons tilbyr produkter som bålrigg, kaffekjeler, tallrikslåda, grillrist, grillspyd, kjelesett, tursager og vippekopper.