menu Meny
Underveis

Underveis

Vinterturer og ekspedisjoner krever eksepsjonelt utstyr. Utstyret må være testet, perfeksjonert og utprøvd for å fungere optimalt i kalde og ofte ugjestmilde omstendigheter. Gjør deg godt kjent med utstyret ditt, hva dets grenser er, svakheter og styrker. Det er ikke alltid nødvendig å kjøpe det dyreste, men det er aldri feil å kjøpe det beste. En ødelagt glidelås, en knekt teltstang eller en dunjakke som kanskje ikke var så varm som forventet, har alle potensiale til å ødelegge en ellers fin tur. Man kan selvfølgelig aldri forsikre seg helt mot at noe går i stykker. Men har man da tenkt igjennom det på forhånd, har man pakket med seg de rette reparasjonsdelene og gjort de tiltak man kunne for at alt skulle gå ens vei.

Flaks eller uflaks på tur kan i ettertid ofte skyldes god eller dårlig planlegging.

Roald Amundsen: «Seier venter den som har alt i orden – hell kaller man det.» «Nederlag er en absolutt følge for den, som har forsømt å ta de nødvendige forholdsregler i tide – uhell kalles det.»

Her har vi samlet en rekke med produkter som vi kjenner godt, har testet ut og har erfaring med at duger på de tøffeste turene. Ønsker du mer hjelp med utstyr til akkurat din ekspedisjon, ikke nøl med å ta kontakt med vår kundeservice – så hjelper vi deg ut på tur.

Fant 14 produkter
per side
Asc
Fant 14 produkter
per side
Asc
Lukk
1000,- igjen til fri frakt!
0 av 1000