menu Meny

ARC’TERYX – KVALITET FRA DEN CANADISKE VILLMARKEN

Arc’teryx er evolusjon i aksjon. Gjennom sin banebrytende og innovative utvikling av klær og utstyr, leverer den canadiske produsenten høy kvalitet for økt trivsel for deg på dine opplevelser i naturen. For Arc’teryx er kun de beste materialene og de mest gjennomtenkte løsningene gode nok. Om det er på topptur, i klatreveggen, på trening eller i skogen – Arc’teryx gir deg den lille ekstra gode følelsen.

ARC'TERYX RUSH JACKET

WHITELINE – For alle oss som elsker vinter og dyp snø

Det ultimate våpen i jakten på de feteste linjene med ski eller brett på bena. Med Rush Jacket får du beskyttelsen du behøver mot elementene, enten du er på vei opp eller ned fjellsidene, om du cruiser i anlegget, kjører bratte renner eller gir gass gjennom skogen.

I velkjent Arc’teryx-stil får du overlegen passform og design. Detaljer som snøskjørt, høy krage, god ventilering under armene og stormhette vi du sette pris på når været eller føret blir tøft, og kun det ypperste er godt nok. Den formsydde fasongen følger kroppens bevegelser og jakken er en stilsikker vinner på alle vinterens eventyr og utfarter. Slitesterke materialer som N80p-X og detaljer som Gore-Tex© Pro og WaterTight™ glidelåser sikrer deg en jakke som tåler slitasje og holder uværet ute.

ARC’TERYX PROCLINE BOOT

ASCENT – Banebrytende og revolusjonerende utstyr for de lengste og bratteste turene

Om du er ute etter et råskinn av en skistøvel, som ikke holder deg igjen hverken på vei opp eller ned, så er Procline Carbon Lite støvelen for deg. I kjent stil leverer Arc’teryx det ypperste innen teknologi, valg av materialer og innovative løsninger. Med sin 360° roterende ankel får du bevegelse ikke bare vertikalt, men også sideveis for fenomenal følelse mot underlaget enten du traverserer med ski eller går med stegjern.

Innersålen gir en enestående passform, og kan tilpasses ytterligere med sitt thermoformbare EVA-materiale. Vibram® sålen, overdelen i Cordura® og Dynafit sertifiserte Inserts, det hele innkapslet i carbon og grillamid gir deg et suverent redskap for bruk i alpint terreng.

ARC’TERYX ATOM LT HOODY

ESSENTIALS – Slitesterke og brukervennlige produkter konstruert for krevende eventyr

Atom Lt er en ultralett isolasjonsjakke som hører like mye hjemme på topptur i høyfjellet som gatelangs i byen, i skogen eller i båten. Med stretchy Polartec® fleece-materialer i sidene og 60g Coreloft™-isolasjon i resten, får du en jakke som følger bevegelsene dine. I tillegg ventilerer og puster den under høy aktivitet samt varmer og isolerer når det gjelder som mest.

Isolasjonen er hurtigtørkende, tåler fuktighet meget godt og det DWR-behandlede ytterstoffet gjør at jakken fungerer like godt som ytterplagg som isloasjonsplagg under en skalljakke.

ARC’TERYX BORA BACKPACK

BORA – Røff og slitesterk ryggsekk for de lange og krevende utfordringene

Arc’teryx Bora Backpack er perfekt for deg som krever en ryggsekk med rå slitestyrke, med innovative og gjennomtenkte løsninger hvor kun de beste valg av materialer er godt nok.

Sekken har vært utprøvd på de fleste kontinenter under de røffeste forhold og har etterhvert opparbeidet seg et rykte som en klassiker blant turfolk som forlanger det ypperste av utstyret sitt. Rotoglide bæresystemet sørger for at sekken sitter som klistret på ryggen din og gir deg full bevegelsesfrihet uansett terreng eller aktivitet. Hoftebeltet følger bevegelsene dine og gir deg en fenomenal vektbalanse når du går.

Lukk
1000,- igjen til fri frakt!
0 av 1000