Skip to main content
Open search
Lukk søket
Varenr. 100671 / 159975

Four Seasons Toastjern til Bål

På lager og kan sendes nå.

kr 449
Fri frakt over 1.000,-
ELLER
  • Fri frakt over 1000,- (og fri retur)
  • 365 dagers åpent kjøp
  • Vi sender samme dag (før 15.00)
Detaljer
Varemerke
Produktomtaler

Detaljer

Her får du et høykvalitets toastjern for bål eller primus som ikke veier mye. Det er lett å lykkes med toasten på et slikt jern da toasten ikke brenner seg så lett fast. Jernet har avtagbare håndtak og neoprene pose for god hygiene i sekken.

Produsert i en aluminiumslegering som tåler over 800 grader's varme. Lett og flott å se på. Ttåler bruk over lengre tid.

Vekt 1,6kg

Varemerke

Four Seasons

Four Seasons

Four Seasons tilbyr produkter som bålrigg, kaffekjeler, tallrikslåda, grillrist, grillspyd, kjelesett, tursager og vippekopper.

Produktomtaler

Veldig bra! Review by Cecilie Flaten
Karakter
Vi har brukt dette med stort hell til flere matretter. Passet perfekt til både toast og omelett med skinkebiter :) (Sendt inn 22.05.2016)
Toastjern for bål Review by Anonym
Karakter
Herlig å kunne variere grillpølsene på tur. God slipp-funksjon når jernet er nytt, blir noe redusert med tiden. Genialt også til grill av pølser, blir aldri svidd, og slipper å vente til bålet er glør. Jernet legges inn i bålet så fort det er fyr. (Sendt inn 23.04.2015)
Smart Review by Anonym
Karakter
Pølser er litt oppbrukt og da ble dette et godt alternativ for turmat som hele familien kan kose seg med. Litt tung, men ellers er jeg svært godt fornøyd :) (Sendt inn 09.04.2015)
Ikke helt fornøyd Review by Tor Hjelset
Karakter
Det sto på siden at dette var en lettvekter, men jeg har kjent på toastjern som veier fjerdedelen. Dessuten var strammeskruen som fester stengene til jernet montert slik at det ikke gikk an å stramme den helt til. (Sendt inn 26.02.2015)
super for ungdommen Review by Merete Eliassen
Karakter
Denne få¨r du garantert med deg ungdommen med på tur. (Sendt inn 05.02.2015)
SUPERT! Review by Anonym
Karakter
Prøvde det i helgen på fjelltur med barn og barnebarn! Toasten ble en hit! Jernet steker jevnt og bra og slipper lett. En annen stor fordel er at det avkjøles raskt igjen , en stor fordel til hjemturen. (Sendt inn 02.02.2015)
Brukes på hytta ! Review by Nina Bakke
Karakter
Fungerte bra for gutta på hytta :-))) (Sendt inn 09.05.2013)