menu Meny

Frakt og levering

Det er viktig for oss i Fjellsport.no at du som kunde får dine varer levert som forventet. Til rett tid tid og på rett plass. Vi samarbeider derfor med Bring (Posten) som er den største aktøren i Norge. Her finner mer informasjon om de ulike fraktalternativene våre

Fri frakt

Fjellsport.no tilbyr våre kunder fri frakt på alle ordre over kr 1000,- (ink mva) til steder på fastlandet i Norge inkludert feltpostnummer 0018 og 0019, som leveres med Postens Klimanøytral Servicepakke. Til Svalbard, Bjørnøya og Jan Mayen (postnr. 9170 — 9179 og 8099) tilkommer det et tillegg på kr. 160,- eks mva som legges til når du velger leveringsmetode i kassen.

Ordrer hvor både faktura- og leveringsadresse er på Svalbard, Bjørnøya, Jan Mayen eller til feltpost, blir fakturert uten MVA. Faktura- og leveringsadresse være den samme hvis du bestiller til disse områdene og du ønsker mva-fritak.

Transportør og fraktalternativer

Vi bruker Bring (Posten) til å levere varene våre og bestillinger mottatt før kl 15.00 sendes normalt samme dag. Husk å sjekke at alle varer er på lager, da vi liker å levere ordrene samlet. Fjellsport.no leverer pakker til transportør på alle hverdager unntatt lørdager, søndager og helligdager.

Du kan velge mellom flere måter å få varene levert

 • Standardlevering (Posten Klimanøytral Servicepakke)
  Vanlig levering med Posten til postkontor eller Post i Butikk.
  Pris: kr. 49,- ink mva for ordrer under kr. 1000,- ink mva. Fri frakt for ordre over kr 1000,- ink mva.
  Mrk: Svalbard, Bjørnøya eller Jan Mayen tillegg kr. 160,- eks mva
 • På Døren
  For levering hjem på kvelden mellom 17.00 og 21.00.
  Pris: kr 49,- ink mva uansett ordreverdi.
  Mrk: Ikke gyldig leveringsalternativ til Svalbard, Bjørnøya eller Jan Mayen
 • Bedriftspakke
  For levering på døren til bedrifter (forutsetter at noen er til stede på dagtid mellom 8-16).
  Pris: kr 199,- ink mva uansett ordreverdi.
  Mrk: Svalbard, Bjørnøya eller Jan Mayen tillegg kr. 160,- eks mva
 • Express over natt på døren mellom kl 08.00 - 09.00 (mindre sentrale steder får levering innen kl 1600).
  Pris: kr 399,- uansett ordreverdi
  NB! Bestillingen må være lagt innen 13.00 for at vi skal kunne levere til transportør i tide. Vi benytter ikke utlevering på lørdager, søndager eller helligdager.
  Mrk: Svalbard og Bjørnøya tillegg kr. 160,- eks mva. Ikke gyldig leveringsalternativ til Jan Mayen.
 • Hente selv i Sandefjord (1-3 timer)
  Dette benyttes kun for henting på hverdager mellom 09 - 17 i vårt hentepunkt i Sandefjord (Klinestadmoen 1, 3241 Sandefjord)
  Dette tilbudet er selvfølgelig gebyrfritt!
  Mrk: Ordre lagt med adresser i mva-frie områder kan ikke hentes i Sandefjord.

Hva skjer videre

Når pakken sendes fra oss vil du motta beskjed om dette på e-post hvor vi oppgir sporingsnummer (kollinr) som du kan bruke til å følge pakken via Postens sporingssider og muligens hente pakken litt tidligere. OBS! Forsendelse kan bli delt i flere kolli om nødvendig. Dette medfører ingen ekstra kostnad for deg som kunde.

Posten vil også sende deg en hentekode pr post, epost eller SMS. Har du bestilt varer til hentepunktet i Sandefjord og registrert et mobilnummer vil du få en SMS når ordren er pakket og klar til henting. Unngå ventetid i hentepunktet og vent på SMS fra oss om at pakken er klar til henting..

Svalbard, Bjørnøya og Jan Mayen (postnr 9170 — 9179 og 8099) eller feltpost (postnr 0018 og 0019)

Varene dine kan også leveres fraktfritt (ved ordrer over 1.000,- ink mva) til disse områdene, men det tilkommer et tillegg på forsendelser til Svalbard, Bjørnøya og Jan Mayen på kr. 160,- eks mva. Dette tillegget blir lagt til i kassen når du blir presentert leveringsalternativene som er tilgjengelig for ditt område.

Vi har løsninger som gjør at du slipper å legge ut merverdiavgift. Bare bestill produkter i nettbutikken, så skal systemet håndtere resten. For at våre systemer skal håndtere dette automatisk, faktura- og leveringsadressen være postnr 9170 — 9179, 8099, 0018 eller 0019!

Selv om prisene i nettbutikken oppgis med merverdiavgift, blir dette fjernet på selve fakturaen og ikke belastet ditt kredittkort eller Klarna konto. Vær klar over at merverdiavgiften kan forbli reservert på kortet noen få bankdager etter at vi har sendt ordren.

Endre ordre etter at du har fått ordrebekreftelse eller etter at den er sendt?

Kontakt oss raskest mulig på telefon 33465000 før kl 15.00 (man - fre) dersom du ønsker å endre eller slette ordren din. Vårt lager er helautomatisert og vi kan derfor ikke garantere at dette vil være mulig.

Dersom det ikke er mulig å endre/slette ordren din kan du bruke angreretten ved å lage din egen returlapp hos oss. Les mer om gratis retur og hvordan du oppretter returlapp her https://www.fjellsport.no/retur

Lukk
1000,- igjen til fri frakt!
0 av 1000