home Meny close
menu Meny

Kontakt Fjellsport.no

Ta gjerne kontakt med oss - vi har et solid team på kundeservice som sitter klar til å hjelpe deg. 


Du finner oss også på:


Kundeservice er betjent man - fre kl 09.00 - 17.00
Når du sender en epost til kundeservice@fjellsport.no lages det umiddelbart et autosvar med ditt saksnummer og nyttig informasjon.

Mail besvares fortløpende og normalt svært raskt. Alle mailer som kommer inn før kl. 15, besvares samme dag. Mandag er den mest hektiske dagen på Kundeservice, noe som beklageligvis kan medføre litt ventetid.

Hente, bytte, angre og returnere varer i vår hentepunkt i Sandefjord (man - fre kl 09.00 - 17.00)
Det er naturligvis mulig å hente, bytte, angre og returnere varer i vårt hentepunkt. Hentepunktet ligger i tilknytning til vårt lager. Har du registrert et mobilnummer på profilen din vil du få en SMS når ordren er pakket og klar til henting. 

Det vil normalt ta ca en time fra du bestiller til vi har rukket å plukke og pakke ordren din - vent på SMS eller e-post med leveringsinformasjon.

Adressen er Klinestadmoen 1, 3241 Sandefjord

Montering av ski og binding
For at vi skal montere dine ski med binding er det viktig at varene bestilles i samme ordre. Når du har lagt din bestilling sendes du en e-post med informasjon til verksted@fjellsport.no med din personlige lengde, vekt og millimeter målet som normalt står gravert inn på hælen (alpinsko). Merk at leveringstiden for montering er 1 - 3 ekstra i forhold til normalt. 

Retur
For kostnadsfri retur bruk vår returordning ved å "lage din egen returlapp" og merk den med varens ordrenummer for raskere behandling hos oss. 

OBS! Vi refunderer ikke frakt for noe som sendes oss utenom vår returordning

Postadresse:
Fjellsport AS
Postboks 253
3201 Sandefjord

Lager og hentepunkt:
Fjellsport AS
Klinestadmoen 1
3241 Sandefjord

Vårt organisasjonsnummer er: NO 989710338MVA

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.