NÅ: -30% på hele* butikken🎅🏻 Se koden her! 

Produktbeskrivelse

Backland 107 gir deg en lett, sterk og bredere ski til å virkelig kunne håndtere mer krevende terreng i fjellet. Dette er en røff free-tourer i en bred all-mountain kategori hvor man får en svært god kombo av lav vekt, med stort fokus på kjøreegenskaper.

Skien har et en ultra lett tre-kjerne av poppel og caruba, samt Dura Cap sidevegger som går fra basen til topplaget som gjør at man får bedre kraftoverføringer og kantgrep på det meste av føre. Med rocker i tupp og hale, samt HRZN  Tech i tuppen får skien bedre flyt i dypere snø, og skjærer bedre gjennom krevende snølag. Er du ute etter en ski i en bredere all-mountain kategori som du virkelig kan ha det gøy, og utvikle deg med som skikjører så er Backland 107 på dette nivået. 

  • Dura Cap sidevegger
  • Ultra Light Trekjerne
  • Karbon innsats i midten av skien
  • HRZN Tech Tips
  • Directional Shape
  • Glossy Topsheet
  • Rocker profil: 20/70/10
  • Vekt: 1470g (167cm)
Lengde (cm): Tupp (mm) Midje (mm) Bak (mm) Radius (m)  
159 134 107 121 14,2  
167 135 107 122 15,8  
175 136 107 123 17,5

Viktig info: Skipakker monteres etter dine spesifikasjoner og er et såkalt tilvirkningskjøp. Angreretten og våre normale returvilkår bortfaller. Ta kontakt med vår kundeservice hvis spørsmål.

Tilleggsinformasjon
Modellnr.AA0028994
ModellnavnN BACKLAND WMN 107
FargekodeAnthra/Ber
VaremerkeAtomic
Tilpasset brukerDame
Midtbredde ski105 - 114mm

Beste bruksområder

  • Topptur og alpinisme
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Atomic produserer perfekte produkter for alpint racing og free ride skikjørere, langrennsløpere og touring skiløpere, både for nybegynnere og OL-vinnere. Hvert produkt laget av Atomic er produsert med den perfekte kombinasjonen av hjerte, sjel og entusiasme, noe som reflekteres i ekspertisen og lidenskapen hver Atomic ansatt har for ski.

Hemmeligheten til suksessen til Atomic ligger i over 50 års erfaring i ski. Selskapet kan dateres tilbake til 1955 da Alois Rohrmoser konstruerte de første skiene. Atomic er nå en teknologisk markedsleder når det gjelder både sine miljøvennlige produksjonsmetoder og sine innovative produkter.

Ser mer fra Atomic

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet