NÅ: -30% på hele* butikken🎅🏻 Se koden her! 

Produktbeskrivelse

Mindbender 90 C Alliance er en lettere og veldig allsidig dame All-Mountain ski. Den er bygd på mye av samme filosofien som Mindbender 88 Ti Alliance, men med en lettere Aspen Veneer trekjerne og Carbon strenger, som gjøre at skiene skal yte maksimalt.

Mye er imponerende med denne skia, men kantgrepet og stabiliteten som føles er merkbar, den drar seg gjennom store skjærende svinger på preppet underlag uten at du føler noe anstrengelse.

Som alle skiene i Mindbender kolleksjonen har også 90 C Alliance Torsion Control design, i form av Carbon Spectral Braid, et nett med Carbonstrenegr som starter i 45 graders vinkel og gradvis åpner opp jo lenger bak i skia vi kommer. Dette resulterer i en ski som er rask på kant, godt kantgep gjennom hele skia og den slipper opp veldig lett i svingutgangen. I motsetning til en carvingski med kort svingradius er det her enklere og mindre belastende å stå svingen helt ut.
Mindbender 90 C Alliance anbefales til alle jenter og damer som vil har en allsidig All-Mounatin ski som ikke krever for mye.

  • Stabil dameski med Carbon
  • Passer lettere løpere på variert underlag
  • Kontrollert torsjonsstivhet i skienes lengde
  • Lettsvingt og morsom All-Mountain ski
  • Materiale trekjerne: Aspen Veneer
  • Konstruksjon: Torsion Control Design, Carbon Spectral Braid, SlantWall
Lengde (cm): Tupp (mm) Midje (mm) Bak (mm) Radius (m) Vekt (g)
149 127 90 113 12 1279
156 127 90 113 13 1376
163 127 90 113 14,5 1473
170 127 90 113 15,5 1651
Tilleggsinformasjon
ModellnavnMINDBENDER 90C ALLIANCE
VaremerkeK2 Skis
Tilpasset brukerDame
Midtbredde ski85 - 94mm

Beste bruksområder

  • Frikjøring og alpint
  • Topptur og alpinisme
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke

K2 Skis er en del av K2 Sports som ble etablert i 1962 av brødrene Bill and Don Kirschner utenfor Seattle, Washington, US. K2 er dermed en av de virkelige veteranene i amerikansk skibransje, og de har hele tiden ligger i forkant bl.a. med tidlig bruk av glassfiber. De har hele tiden hatt et stort team av skikjører, bl.a. Seth Morrison som har vært med å utvikle nye skityper og konsepter.K2 har idag utviklet seg til å bli en av verdens største skiprodusenter og produserer idag ski i alle alpin-segmenter: alpint, racing, topptur, frikjøring, jibbing og all-mountain. I tillegg har K2 en stor produktserie staver, hjelmer, googles og annet tilbehør.

Ser mer fra K2 Skis

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet