menu Meny
Under Armour

Under Armour

I 1996 fikk Kevin Plank, en 23 år gammel amerikansk fotballspiller en idé som kom til å forandre måten idrettsutøvere kler seg på for alltid. På den tiden han var aktiv spiller, hatet Plank at han måtte bytte sin gjennomsvette T-skjorte flere ganger per trening. Han var overbevist om at det måtte finnes en bedre måte en dette, så han begynte med å finne en løsning.

Plank døpte sitt nye firma til Under Armour, og etter dyp forskning på atletiske fordeler med syntetisk materiale, designet han den første Under Armour HeatGear® T-shirt, som han døpte til #0037. Laget med fukttransporterende fibrer, holder T-skjorten idrettsutøvere nedkjølte og tørre selv i veldig varme forhold.

Plank jobbet ut av kjelleren til bestemoren sin i Washington DC's Georgetown nabolag, og reiste opp og ned på østkysten for å selge sin nye revolusjonerende produkt ut av bagasjerommet på bilen.

Resten er historie og Under Armour er idag en av de store i USA på alt av klær til idrettsutøvere, og har store ikoner som Stephen Curry, Tom Brady og Michael Phelps i teamet sitt.

Under Armour - Light The Game Up.

Besøk gjerne Under Armour på nett for mer utfyllende informasjon om produktene.

Fant 10 produkter
per side
Asc
Fant 10 produkter
per side
Asc
Lukk
1000,- igjen til fri frakt!
0 av 1000