-30% på alt* av sko & støvler! Se koden her

Sgn Skis Soleitind Snow Storm Grey Artwork SGN skis
Sgn Skis Soleitind Snow Storm Grey Artwork SGN skis
Sgn Skis Soleitind Snow Storm Grey Artwork SGN skis
Sgn Skis Soleitind Snow Storm Grey Artwork SGN skis
-10%
SGN skis
BU30267

Sgn Skis Soleitind Snow Storm Grey Artwork

discounted price9 899,-original price10 999,-
 • Kjøresterk toppturski fra SGN
 • Stabilitet og lav vekt i samme pakke
 • En svært god free-tourer
Sgn Skis Soleitind Snow Storm Grey Artwork
SGNSOL22
SGN skis
152-1192
152-1192

Se alla produktene i Aktiv vinter!

Tilbudet er gyldig ut 05.03.2023, eller så langt lageret rekker.

 • Fri frakt over 1000,- Fri frakt over 1000,-
 • 100 dagers åpent kjøp og fri retur 100 dagers åpent kjøp og fri retur
 • Lynrask levering Lynrask levering
Produktbeskrivelse

Soleitind er en meget allsidig og kjøresterk toppturski. Dette er skien for deg som ønsker stabilitet i høy hastighet, men samtidig øsnker at vekten skal holdes nede for turene opp. Soleitind gir deg en komplett pakke som gir en behagelig tur opp, og samtidig gir deg rå flyt og kjøreegenskaper. 

SGN har basert skien på både frikjøring og topptur serien deres og landet i midten med Soleitind som er lik en fantastisk free-tourer. 

 • Frikjøringstupp
 • Turhale
 • Camber under fot
 • Kjerne av poppel, paulownia og karbon
 • Ripefritt topsheet
 • Sandwichkonstruksjon
 • P-tex 5920 såle
Lengde (cm) Sidecut (mm) Svingradius (m) Vekt (g)
175 131-107-123 18  1590
185 134-109-126 19 1720
192 137-111-129 20 1820

Viktig info: Skipakker monteres etter dine spesifikasjoner og er et såkalt tilvirkningskjøp. Angreretten og våre normale returvilkår bortfaller. Ta kontakt med vår kundeservice hvis spørsmål.

Tilleggsinformasjon
Modellnr.SGNSOL22
ModellnavnSoleitind
FargekodeSnow Storm Grey Artwork
VaremerkeSGN skis
Midtbredde ski105 - 114mm

Beste bruksområder

 • Frikjøring og alpint
 • Topptur og alpinisme
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke

SGN skis legger ikke skjul på at Sogndal-dalen har vært en sterk bidragsyter til å forme sitt merke siden dag en. Dalen tilbyr alle slags ski-forhold hele sesongen som begynner fra oktober med skiturer på isbreene, og slutter om sommeren i nordvendte skyggedaler.

Når vinteren kommer, rammes fjellene hardt med noen av de største mengdene snø i Europa. Lav synlighet kombinert med dyp snø er en oppskrift for å nyte noen av de beste skogsområdene rundt Sogndal. De bratte fjellsidene med puter og perfekt spredte trær er inspirasjonen og plassen SGN ble født. Torgeir og Tore ønsket det perfekte verktøyet for denne typen skikjøring. Etter flere prototyper i løpet av flere år, endte de med den opprinnelige Togga som var et øyeblikksslag med freeride-publikum.

Etter hvert som sesongen utvikler seg, kjøres det sent i det lekne terrenget av pudderfylte skianlegg. Mye takket vært kraftige lyskastere som lyser opp terrenget om kvelden. Ski som kan håndtere hard kjøring mens du leker og har det moro var en prioritet. Vi opprettet dermed Rakkar: en ski perfekt tilpasset allround bakkekjøring og backcountry.

Turen er ofte en stor del av skikjøring siden det gir tilgang til den beste kjøringen og den beste snøen. I Sogndal gjøres det gjennom hele sesongen med økende aktivitet når solen er oppe lenger i mars, april og mai. Vi har alle forskjellige prioriteringer for hvilken ski vi ønsker å gå på tur med derfor er alle SGN ski lette nok til å gå oppover med. SGN ønsket noen veldig lette ski som fortsatt var gode i nedkjøringen og det er her Hurrungane-modellen kommer fra. Et sterkt DNA for freeride-ski i en veldig lett sammensetning, perfekt for kjøring når sesongen er på hell.

SGN prøver virkelig å skape de beste arbeidshestene for hele fjellet og tar inspirasjon fra sine fantastiske omgivelser. Dette er også synlig i grafikken på skiene som forteller en historie bak skien og det tiltenkte formålet. SGN fortsetter å utvikle sine produkter, pushe grenser og skape historie.

Ser mer fra SGN skis

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet