menu Meny

Nettbutikker i Norden vi samarbeider med

Her finner du en oversikt over nettbutikker i Norden som Fjellsport.no samarbeider med. Dette er nettbutikker som er ledende i sitt marked og kan tilby et godt produktutvalg og produktkompetanse, samt utmerket kundeservice og lynrask levering.

I tillegg til å være den største nettbutikken for bratt friluftsliv, villmark og trening i Norge, driver Fjellsport.no nettbutikkene Tindeberg.se i Sverige og Supersport.no i Norge. Tindeberg.se er Fjellsport.no sin "kopi" i Sverige og tilbyr stort sett det samme sortimentet fra vårt felles lager i Sandefjord. Supersport.no er en spesialbutikk innen langrenn, løping og triathlon. 

Supersport.no spesialbutikk innen langrenn, løping og triathlon

Supersport.no ble etablert i 2013 og er din spesialbutikk på nett innen langrenn, løping og triathlon. Fjellsport.no tok over driften av Supersport.no i november 2016 og driver nettbutikken fra felles lager, hentepunkt og administrasjon i Sandefjord - med noen ansatte i Oslo med ansvar for varesortiment. Supersport.no har siden oppstarten etablert seg som en sterk nettbutikk med mange sterke merkevarer og ansatte som er meget aktive innen kjerneaktivitetene langrenn, løping og triathlon.
Sjekk ut utvalget til Supersport.no

Med24.no er din helsebutikk på nett
Fjellsport.no er deleid av Egmont Publishing, som også er deleiere i rekke spennende nettbutikker i Norden - blant annet Med24.no. Med24.no selger alle helseproduktene du trenger for et sunt og aktivt liv, til den beste prisen. Med24.no er en nettbutikk med et stort utvalg av varer med alt fra kosttilskudd og vitaminer, personlig pleie og slankeprodukter, til medisinske produkter og tilbehør. Med24.no arbeider hardt for å tilby Norges største sortiment innenfor helse, skjønnhet, hudpleie og kosttilskudd.
Sjekk utvalget til Med24.no

Lukk
1000,- igjen til fri frakt!
0 av 1000