-30% på alle* sko og -30% på alt* til barn. Se kodene her!

Peltor Kid Hørselvern Rosa 3M
Peltor Kid Hørselvern Rosa 3M
Peltor Kid Hørselvern Rosa 3M
Peltor Kid Hørselvern Rosa 3M
Peltor Kid Hørselvern Rosa 3M
3M
P117-4526

Peltor Kid Hørselvern Rosa

price249,-
Anbefalt
  • Hørselvern til barn opptil 7 år
  • Demper effektiv støy
  • Brede og skumfylte tetningsringer
Peltor Kid Hørselvern Rosa
3M
117-4526
117-4526
På lager
Produktbeskrivelse

3M Peltor Kid Neon Rosa er et hørselvern til barn. Hørselvernet demper støy effektiv og stenger ute de skadelige nivåene uten å stenge ute omverdenen. Dette hørselvernet er smidig, enkelt å bruke, samt har lav profil uten utstikkende deler som kan sette seg fast. De brede og skumfylte tetningsringene gjør at hørselvernet ikke klemmer, og det er god plass til øret inni. Følsomheten for støy varierer fra person til person, men en særskilt risikogruppe er barna. 

Hørselvernet er perfekt for barn som skal være med på konsert, hjelpe pappa med bråkete verktøy eller se fyrverkeri på nyttårsaften. Peltor Kid er CE-godkjent og passer for barn opptil syv år.

NB: Bildet viser to fargevarianter. Dette produktet har neon rosa farge. 

  • Passer barn opptil 7 år
  • Demper effektivt støy
  • Smidig og enkel i bruk
  • Brede, skumfylte tetningsringer
  • CE-godkjent
Tilleggsinformasjon
ModellnavnPeltor Kid Hørselvern Rosa
FargekodeRE
Varemerke3M

Beste bruksområder

  • Jakt
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke

3M ble grunnlagt i byen Two Harbours ved Lake Superior i Minnesota da fem forretningsmenn startet en gruve for å utnytte en mineralforekomst som skulle brukes i produksjonen av slipehjul. Mineralene viste seg å være av dårlig kvalitet, og det nystartede Minnesota Mining and Manufacturing Company flyttet til nabobyen Duluth i 1905 for å lage sandpapir i stedet.
Tidlig på 1940-tallet var 3Ms virksomhet lagt om til forsvarsmateriell for krigen og ble etterfulgt av nye produkter som Scotclite™ refleksfolier for trafikksikkerhet, lydbånd, fiberforsterkende tape og offsetplater. På 1970- og 1980-tallet ekspanderte det videre til til legemidler, radiologi og energikontroll. På 1990-tallet fortsatte 3M å utvikle en lang rekke innovative produkter, som medisiner til immunforsvaret, lysforsterkende film for elektroniske displayer og fleksible kretser for bruk i mobiltelefoner og annet elektronisk utstyr.

3M er eksperter på å levere kreativitet, enkelthet og effektivitet til forbrukere og profesjonelle, fra Note-It lapper til bandasjer til verneutstyr som for eksempel hørselvern og vernesko.

3M - Science. Applied To Life.

Ser mer fra 3M

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet