-30% på alt* til løp og trening og -30% på alt* til klatring. Se kodene her! 

Osprey Wash Bag Zip Shadow Grey Osprey Backpacks and Bags
Osprey Wash Bag Zip Shadow Grey Osprey Backpacks and Bags
Osprey Wash Bag Zip Shadow Grey Osprey Backpacks and Bags
Osprey Wash Bag Zip Shadow Grey Osprey Backpacks and Bags
Osprey Wash Bag Zip Shadow Grey Osprey Backpacks and Bags

Osprey Wash Bag Zip Shadow Grey

price340,-
Utsolgt
UtsolgtFå varsel
Produktbeskrivelse

Enten du er ute på en ettermiddagstur i motbakke eller på en måneds lang ekspedisjon til Nepal, er det avgjørende å sørge for at utstyret ditt er organisert og beskyttet. 

Det er derfor Osprey har utviklet en serie med ultralette toalettmapper, som er perfekte for sikker lagring av alle toalettsakene dine. 

Laget av slitesterk ripstop-nylon, har denne ultralette toalettmappens glidelås en fastsikret krok, slik at du kan henge den fast for enkel tilgang. 

Osprey har også integrert et speil slik at du kan holde deg velstelt selv i de mest avsidesliggende områdene. Nettinglommenes glidelåsfunksjon gjør at du sikkert kan lagre alle toalettsakene dine og isolere bort overflødig fuktighet. 

Farge: Grå

Tilleggsinformasjon
Modellnr.5-700
ModellnavnUltralight Washbag Zip
FargekodeShadow Grey
VaremerkeOsprey Backpacks and Bags
VolumNo value
Ryggsekkvolum0 - 9 liter

Beste bruksområder

  • Reise
Produktomtaler
(11)
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Osprey Backpacks and Bags

Osprey ble etablert i 1974 i Santa Cruz, California av Mike Pfotenhauer som håndsydde ryggsekker etter kundenes ønsker og behov. Osprey flyttet i 1990 till Dolores, Colorado. Osprey produserer ryggsekker med fantastisk passform, stilig design og av svært høy kvalitet. Samtlige sekker er klargjort med løsninger for drikkesystem for både løping, skikjøring, klatring, sykling, vandring, reise, arbeid og mer til. Det er ikke uten grunn at Osprey stadig vinner nye tester og får nye "fans" i Norge.

Osprey er spesielt kjent for sin serie av dagstur- og treningssekker under navnet Talon. Bæremeisen Poco Plus og Poco Premium er også store favoritter blant småbarnsfamilier. Fjellsport.no er naturligvis offisiell forhandler som sikrer garantert 100% ekte varer og rask service om nødvendig - det gir oss også hurtig tilgang på nyheter. Fjellsport.no er stolte av å tilby et av Norges største utvalg av sekk fra Osprey.

 Osprey - A Lifetime Commitment to Quality

Ser mer fra Osprey Backpacks and Bags

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet