-30% på alle* sko og -30% på alt* til barn. Se kodene her!

Isbjörn Of Sweden Sunny Cap Denim Isbjörn of Sweden

Isbjörn Of Sweden Sunny Cap Denim

price299,-
  • Tøff og behagelig lue
  • Passer like bra til hverdags på skolen som til tur- og friluftsbruk
  • Strikket i akryl
Isbjörn Of Sweden Sunny Cap Denim
9240
Isbjörn of Sweden
117-6554
117-6554
Velg størrelse
Produktbeskrivelse

Isbjörns Sunny Cap er en tøff og behagelig beanie til barn. Lua er strikket i akryl og passer like bra til hverdagsbruk som på utflukter i naturen.

  • Tøff og behagelig lue til barn
  • Passer like bra til hverdags som til tur- og friluftsbruk
  • Strikket i akryl
Tilleggsinformasjon
Modellnr.9240
ModellnavnSUNNY Cap
FargekodeDenim
VaremerkeIsbjörn of Sweden
Tilpasset brukerBarn

Beste bruksområder

  • Hverdag og aktiv livsstil
Produktomtaler
(1)
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Isbjörn of Sweden ble grunnlagt i 2005 av Maria Frykman Forsberg og Camilla Schmidt på Ingarö i Stockholms skjærgård. Tøffe klær som tåler sterk slitasje og harde miljøer trenger også en tøffere teddybjørn. Derfor var det naturlig for gründerne å velge den tøffeste bjørnen av dem alle som symbol for merket, nemlig Isbjørn. Suksessfaktoren har vært å lage funksjonelle klær med den beste ytelsen til de som trenger det mest, barna våre, og å gjøre det med omsorg for naturen. Materialene er testet og anerkjent for sin kvalitet, funksjonalitet og miljøvennlighet (4R, resirkulerte materialer).

Vinterdressen Penguin er som 90 prosent av Isbjörn's kolleksjon, laget av Bluesign-sertifisert materiale. Bluesign er et veldig godt miljø-kvalitetsstempel som tar hele produksjonskjeden under lupen. Standarden har spesielt fokus på helse, vannforbruk, kjemikalier og utslipp til luft, og aksepterer kun prosesser som er ufarlige for mennesker og miljø. Alle Isbjörn's klesplagg er helt fluorkarbonfrie. Nytt for denne sesongen er at alle polstrede klær fra Isbjörn er fôret med PrimaLoftBlack lnsulation Eco som inneholder 60 prosent resirkulert polyesterfiber.

Klær fra Isbjörn of Sweden finnes i størrelser opp til 14 år og har alle nødvendige lag for å kle barna for et aktivt friluftsliv, enten det er i barnehagen, skolen eller aktiviteter med familien. Isbjörn of Sweden tilbyr klær til barn slik at de kan være bare barn, og ha muligheten til å leke og spille fritt uten at klærne setter grenser for dem. Målet er at plaggene skal passe godt, holde barna tørre i perfekt temperatur, uavhengig av værforhold og aktivitet.

Fjellsport tilbyr et godt utvalg av Isbjörn of Swedens produkter, som for eksempel jakker, parkdresser, luer og mer.

Ser mer fra Isbjörn of Sweden

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet