KundeserviceReturinfo

Bli medlem, få 30% på ditt første kjøp* Mer info her☀️🎉

Medlemsvilkår Fjellsport AS

Vilkår og betingelser

Før du registrerer deg som medlem hos oss er det viktig at du leser gjennom vilkår og betingelser for medlemskapet, slik at du forstår hva du samtykker til og forstår hvordan vi behandler dine personopplysninger.

Generelt om medlemskapet

Et medlemskap i Fjellsport AS sin kundeklubb gir både deg som medlem og oss som selskap fordeler. Begge parter forplikter seg i henhold til vilkårene og betingelsene i medlemsavtalen, og dette innebærer blant annet å stille sin kjøps- og kommunikasjonshistorikk til rådighet for Fjellsport AS. Som medlem vil du kunne få velkomstrabatt, eksklusive fordeler, rabatter, tips og råd, bursdagsgave mm. Fjellsport AS vil kunne bruke medlemshistorikken til å analysere, lære og markedsføre, for å personalisere informasjon og tilbud.

For å bli medlem i Fjellsport AS sin kundeklubb må du være minst 18 år gammel, ha et norsk mobilnummer og e-postadresse. Det koster ingenting å bli medlem og du melder deg inn via nettsiden. For å kunne registrere kjøpene du gjør på medlemskapet, må du være logget inn på brukeren din. Da vil du alltid ha oversikt over dine kjøp på Mine Sider.

Du kan til enhver tid avslutte medlemskapet uten ytterligere forpliktelser.

Kommunikasjon og markedsføring

Hensikten med medlemsklubben er at du skal få gode tilbud som medlem sammen med informasjon om tilbud, fordeler, tips og råd, nyheter og arrangementer for å nevne noe. Du vil derfor som medlem motta medlemstilbud og annen markedsføring via e-post og annen digital annonsering. Du kan tilpasse din kommunikasjon på Mine Sider på Fjellsport.no hvor du kan velge om du også vil motta kommunikasjon via SMS.

Fordeler

Når du registrerer deg som medlem vil du motta en velkomstrabatt. Du vil også kunne benytte deg av andre fordeler kun for medlemmer. Dette er for eksempel:

 • Velkomstrabatt
 • Faste rabatter
 • Eksklusive medlemstilbud
 • Bursdagsgave
 • Nyheter, tips og råd rett i innboksen
 • Ordreoversikt
 • Ønskelister

Hvordan blir du medlem

For å bli medlem av kundeklubben må du fylle ut et registreringsskjema. Registreringsskjemaet inneholder følgende felt:

 • E-post*
 • Mobilnummer*
 • Fornavn*
 • Etternavn
 • Postnummer*
 • Bursdag*

Du må også akseptere medlemsvilkårene og lese personvernerklæringen*.

*Påkrevde felt.

Inaktive medlemmer

For å sikre at du har oversikt over dine kjøp i tilfelle reklamasjon eller av andre grunner, vil kontoen din være aktiv i fem år fra ditt siste kjøp. Har du ingen registrerte kjøp over fem år, vil vi regne ditt medlemskap som inaktivt medlemskap, og du vil automatisk bli utmeldt av Fjellsport AS sin kundeklubb. Varsel om dette sendes ut i forkant, senest 1 måned før. På grunn av våre rutiner for informasjonssikkerhet og sikker lagring av data, kan det ta inntil 30 dager etter avslutning av medlemskap før alle personopplysninger er slettet i våre systemer.

Avslutte medlemskap

Dersom du ønsker å avslutte medlemskapet, ta kontakt med vår kundeservice skriftlig på: [email protected]

Personvernerklæring

Her kan du lese vår personvernerklæring.

Bli medlem!

Få velkomstrabatt, nyheter, tips og råd, bursdagsgave, ordreoversikt, eksklusive tilbud og mer!