-30% på alt* til løp og trening og -30% på alt* til barn. Se kodene her!

Isbjörn Of Sweden Downhill Winter Jacket Steel Grey Isbjörn of Sweden
Isbjörn Of Sweden Downhill Winter Jacket Steel Grey Isbjörn of Sweden
-40%

Isbjörn Of Sweden Downhill Winter Jacket Steel Grey

discounted price1 499,-original price2 499,-
Outlet
 • Vinterjakke til barn
 • Passer like bra på skolen som i skibakkene
 • Myk, slitesterk og varm
Velg størrelse
Produktbeskrivelse

Downhill-jakken fra Isbjörn Of Sweden er en lengre og mer moteinspirert foret vinterjakke til barn, som passer like bra på skolen som i skibakkene.

Den er laget med samme forsiktighet og fantastiske materialer som alt yttertøyet fra Isbjörn Of Sweden, med en ytre beskyttelse i slitesterk Nylon Taslan, som tåler både vind og fuktighet med en membran på innsiden av ytterstoffet som gjør at overflødig varme kan luftes ut av plagg.

Til det har jakken et PrimaLoft fôr, som gir fantastisk mykhet og varmeisolasjon til minimal vekt. Jakken har avtakbar pels på hetten, som selvfølgelig er juks. Alle sømmer er teipet, slik at vannet ikke siver inn i nær kontakt med regn eller snø.

 • Vinterjakke til barn
 • Passer like bra på skolen som i skibakkene
 • Myk, slitesterk og varm
 • Teipet sømmer
 • Avtakbar fuskepels på hetten
 • PrimaLoft fôr
 • Materiale: 100% Nylon Taktel
Tilleggsinformasjon
Modellnr.4591
ModellnavnDownhill Winter Jacket
FargekodeSteel Grey
VaremerkeIsbjörn of Sweden
Tilpasset brukerBarn

Beste bruksområder

 • Hverdag og aktiv livsstil
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Isbjörn of Sweden ble grunnlagt i 2005 av Maria Frykman Forsberg og Camilla Schmidt på Ingarö i Stockholms skjærgård. Tøffe klær som tåler sterk slitasje og harde miljøer trenger også en tøffere teddybjørn. Derfor var det naturlig for gründerne å velge den tøffeste bjørnen av dem alle som symbol for merket, nemlig Isbjørn. Suksessfaktoren har vært å lage funksjonelle klær med den beste ytelsen til de som trenger det mest, barna våre, og å gjøre det med omsorg for naturen. Materialene er testet og anerkjent for sin kvalitet, funksjonalitet og miljøvennlighet (4R, resirkulerte materialer).

Vinterdressen Penguin er som 90 prosent av Isbjörn's kolleksjon, laget av Bluesign-sertifisert materiale. Bluesign er et veldig godt miljø-kvalitetsstempel som tar hele produksjonskjeden under lupen. Standarden har spesielt fokus på helse, vannforbruk, kjemikalier og utslipp til luft, og aksepterer kun prosesser som er ufarlige for mennesker og miljø. Alle Isbjörn's klesplagg er helt fluorkarbonfrie. Nytt for denne sesongen er at alle polstrede klær fra Isbjörn er fôret med PrimaLoftBlack lnsulation Eco som inneholder 60 prosent resirkulert polyesterfiber.

Klær fra Isbjörn of Sweden finnes i størrelser opp til 14 år og har alle nødvendige lag for å kle barna for et aktivt friluftsliv, enten det er i barnehagen, skolen eller aktiviteter med familien. Isbjörn of Sweden tilbyr klær til barn slik at de kan være bare barn, og ha muligheten til å leke og spille fritt uten at klærne setter grenser for dem. Målet er at plaggene skal passe godt, holde barna tørre i perfekt temperatur, uavhengig av værforhold og aktivitet.

Fjellsport tilbyr et godt utvalg av Isbjörn of Swedens produkter, som for eksempel jakker, parkdresser, luer og mer.

Ser mer fra Isbjörn of Sweden

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet