-30% på alle* klær og hundeutstyr! Se kodene her! 

Isbjörn Of Sweden Cyclone Hardshell Parker Moss Isbjörn of Sweden
Isbjörn Of Sweden Cyclone Hardshell Parker Moss Isbjörn of Sweden
-50%

Isbjörn Of Sweden Cyclone Hardshell Parker Moss

discounted price799,-original price1 599,-
Outlet
 • Teknisk skalljakke til barn fra Isbjörn 
 • Vind og vannavvisende 
 • Vekstmanchetter i ermene 
Isbjörn Of Sweden Cyclone Hardshell Parker Moss
4610
Isbjörn of Sweden
128-5475
128-5475
Velg størrelse
Produktbeskrivelse

Cyclone Hardshell Parker fra Isbjôrn er en skalljakke perfekt til alle typer utendørs aktivitet. Jakken har et beskyttende ytre som motstår vind og fuktighet, og gjennom en membran på innsiden av ytterstoffet kan overflødig varme luftes ut av plagget. På denne måten vil barnet være tørr og varm nok, uansett vær og aktivitet. Sømmene på jakken er teipet, slik at vann ikke siver gjennom. Skalljakken er laget av en ekstra slitesterk nylon kalt Taslan slik at barnet kan bruke jakken hver dag uten problemer og likevel opprettholde all den funksjonen jakken har. Jakken er litt lenger i lengden, men tilbyr fortsatt god bevegelsesfrihet ved at glidelåsen ikke går helt ned og at parkaen har en spaltet bak. Cyclone har vekstmanchetter i ermene, som med et enkelt inngrep på innsiden av ermet forlenger den med ca 3 cm og gjør det mulig å bruke plagget en sesong til. Med forskjellige mellomlag under passer skallparken hele året og med det fine designet passer den like bra på vei til bursdagsfesten som i barnehagen. 

 • Ekstremt slitesterk 
 • God bevegelsesfrithet 
 • Kan brukes hele året 
 • Vannsøyle: 15.000mm
 • 100% teipede sømmer
 • Bluesign®-sertifiserte materialer
 • BIONIC finish Eco® DWR
 • Utvides i størrels + 3 cm ermer
 • Materiale: 100% nylon taktel
Tilleggsinformasjon
Modellnr.4610
ModellnavnCYCLONE Hardshell Parker
FargekodeMoss
VaremerkeIsbjörn of Sweden
Tilpasset brukerBarn

Beste bruksområder

 • Hverdag og aktiv livsstil
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Isbjörn of Sweden ble grunnlagt i 2005 av Maria Frykman Forsberg og Camilla Schmidt på Ingarö i Stockholms skjærgård. Tøffe klær som tåler sterk slitasje og harde miljøer trenger også en tøffere teddybjørn. Derfor var det naturlig for gründerne å velge den tøffeste bjørnen av dem alle som symbol for merket, nemlig Isbjørn. Suksessfaktoren har vært å lage funksjonelle klær med den beste ytelsen til de som trenger det mest, barna våre, og å gjøre det med omsorg for naturen. Materialene er testet og anerkjent for sin kvalitet, funksjonalitet og miljøvennlighet (4R, resirkulerte materialer).

Vinterdressen Penguin er som 90 prosent av Isbjörn's kolleksjon, laget av Bluesign-sertifisert materiale. Bluesign er et veldig godt miljø-kvalitetsstempel som tar hele produksjonskjeden under lupen. Standarden har spesielt fokus på helse, vannforbruk, kjemikalier og utslipp til luft, og aksepterer kun prosesser som er ufarlige for mennesker og miljø. Alle Isbjörn's klesplagg er helt fluorkarbonfrie. Nytt for denne sesongen er at alle polstrede klær fra Isbjörn er fôret med PrimaLoftBlack lnsulation Eco som inneholder 60 prosent resirkulert polyesterfiber.

Klær fra Isbjörn of Sweden finnes i størrelser opp til 14 år og har alle nødvendige lag for å kle barna for et aktivt friluftsliv, enten det er i barnehagen, skolen eller aktiviteter med familien. Isbjörn of Sweden tilbyr klær til barn slik at de kan være bare barn, og ha muligheten til å leke og spille fritt uten at klærne setter grenser for dem. Målet er at plaggene skal passe godt, holde barna tørre i perfekt temperatur, uavhengig av værforhold og aktivitet.

Fjellsport tilbyr et godt utvalg av Isbjörn of Swedens produkter, som for eksempel jakker, parkdresser, luer og mer.

Ser mer fra Isbjörn of Sweden
Størrelsesguide

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet