-30% på alt* til løp og trening og -30% på alt* til barn. Se kodene her!

Aclima Lightwool Crew Neck Shirt Children Navy Blazer Aclima
Aclima Lightwool Crew Neck Shirt Children Navy Blazer Aclima

Aclima Lightwool Crew Neck Shirt Children Navy Blazer

price449,-
  • Langermet ulltrøye til barn
  • Isolerer under et mellomlag når det er kaldt eller alene i varmere vær
  • Ull regulerer kroppstemperatur etter aktivitet
Velg størrelse
Produktbeskrivelse

Langermet trøye med rund hals til barn. Lightwool Crew Neck Shirt isolerer godt under et mellomlag når det er kaldt eller alene i litt varmere vær. Barn har et varierende aktivitetsnivå, fra stillesittende til full fart gjennom dagen. Ull tar høyde for det og regulerer kroppstemperatur etter aktivitet.

LightWool er myke og lette ullplagg spesielt utviklet for aktiviteter med høy intensitet eller varmere dager. Visste du at ull har en avkjølende effekt når det er varmt ute? Ull isolerer mot varme utenifra og virker derfor svalende på dager med høyere temperatur. Dette er plagg som puster og regulerer kroppstemperaturen etter aktivitet, laget i 100% merinoull.

LightWool er perfekt for langturer, ull er naturlig motstandsdyktig mot lukt, du kan bare tørke og lufte produktet, så er det klart til bruk. Aclima LightWool er kanskje det mykeste ullundertøyet du noen gang har testet. Plaggene er strikket i 17,5 mikron garn og stoffet veier kun 140gr/m2.

  • Passform: Tettsittende
  • Materiale: 100% Merinoull
  • Materialvekt: 140 gr/m2
  • Vekt: 70g (str. M)
Tilleggsinformasjon
Modellnr.103139
ModellnavnLightWool Crew Neck shirt, Chi
FargekodeNavy Blazer
VaremerkeAclima
Tilpasset brukerBarn

Beste bruksområder

  • Hverdag og aktiv livsstil
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Aclima

Aclima har siden 1939 og i gjennom tre generasjoner vært en viktig og kompetent norsk tekstilprodusent. Erfaringen og kunnskapen som de har opparbeidet oss gjennom generasjoner er uvurderlig deres vår jobb med å holde folk tørre og varme. Aclima produserer i dag undertøy, mellombekledning, sokker og luer i Merinoull slik at du og din familie skal ha det godt når dere er ute, uansett årstid.

Aclima gjør det godt å være ute og har spesialisert seg på Merino ullundertøy som gir den beste komfort, uansett vær og aktivitet. Aclima, som holder til like ved Norefjell har en visjon vi liker - Vår visjon er å få flere til å trives utendørs – Gjøre det godt å være ute!

Ser mer fra Aclima
Størrelsesguide

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet