-30% på alt* til løp og trening og -30% på alt* til klatring. Se kodene her! 

Aclima Hw Balaclava - One-Size Black Black Aclima

Aclima Hw Balaclava - One-Size Black Black

price349,-
Utsolgt
  • Varm og slitesterk finlandshette/balaklava i ullfrotté
  • Perfekt hodeplagg for den som arbeider ute i sterk kulde
  • Laget av ull-syntetblanding som kan vaskes på 60°C
UtsolgtFå varsel
Produktbeskrivelse

HotWool Balaclava er en finlandshette i merinoull fra norske Aclima. HotWool er en ullfrotté-blanding med 65% merinoull, 15% polyamid og 20% polyester. Stoffet ble utviklet av Aclima i samarbeid med Forsvaret. Selv om ullfrotté har forholdsvis lav vekt så har det uovertruffet slitestyrke og isolasjon, og materialet kan vaskes i 60°C. Overflaten på plagget kan bli noe "loete" og plagget passer bedre for arbeid ute i kaldt vær, enn på after ski. Mye av den fantastiske varmeisolasjonen kommer av løkkene på innsiden av HotWool-stoffet, som fanger mye luft, og stoffet brukes stadig av Forsvaret.

Merinoull har mange gode egenskaper som holder deg varm og tørr gjennom å effektivt transportere bort svette og fukt samtidig som den isolerer. Merinoull er naturlig resistent mot bakterier og dårlig lukt, som gjør at du kan bruke plagget flere ganger mellom hver vask. Takket være merinoullens lange og fine fibre så kjennes den veldig myk mot huden og gir en komfort som ikke klør.

  • Finlandshette/balaklava i ullfrotté
  • Ull-syntetblanding som gir uovertruffet slitestyrke og isolasjon
  • Passer perfekt for arbeid i sterk kulde
  • Materiale: 65% Merinoull, 20% Polyester, 15% Polyamid
Tilleggsinformasjon
ModellnavnHotWool Balaclava, Unisex
FargekodeJet Black
VaremerkeAclima
Tilpasset brukerUnisex
MaterialeUll- og syntetblanding

Beste bruksområder

  • Tur og friluftsliv
  • Hverdag og aktiv livsstil
Produktomtaler
(1)
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Aclima

Aclima har siden 1939 og i gjennom tre generasjoner vært en viktig og kompetent norsk tekstilprodusent. Erfaringen og kunnskapen som de har opparbeidet oss gjennom generasjoner er uvurderlig deres vår jobb med å holde folk tørre og varme. Aclima produserer i dag undertøy, mellombekledning, sokker og luer i Merinoull slik at du og din familie skal ha det godt når dere er ute, uansett årstid.

Aclima gjør det godt å være ute og har spesialisert seg på Merino ullundertøy som gir den beste komfort, uansett vær og aktivitet. Aclima, som holder til like ved Norefjell har en visjon vi liker - Vår visjon er å få flere til å trives utendørs – Gjøre det godt å være ute!

Ser mer fra Aclima

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet