-30% på alt* til løp og trening og -30% på alt* til barn. Se kodene her!

Kari Traa Røthe Midlayer Royal Kari Traa
Kari Traa Røthe Midlayer Royal Kari Traa
Kari Traa
FS163276

Kari Traa Røthe Midlayer Royal

price899,-
 • Stilig og behagelig teddyfleece fra Kari Traa
 • Passer like godt på fjellet som i byen
 • Gir varme, komfort og har et moderne design 
Velg størrelse
Produktbeskrivelse

Kari Traa Røthe Midlayer er en super behagelig genser som gir deg mye varme og komfort dagen lang. Genseren har et moderne, utendørs design og passer like bra på fjellet som i byen. Denne deilige teddyfleecen med tre glidelåslommer blir lett en favoritt som passer til absolutt alt. Den høye kragen og ribbestrikket mansjetter holder kulden ute samt gir en unik look og forhindrer at ermene glir opp når du bruker et nytt lag på toppen. 

 • Varm og behagelig teddyfleece
 • Komfortabel med et moderne design
 • Tre glidelåslommer
 • Høy kragge og ribbestrikket mansjetter
 • Hovedmateriale: 100% polyester
 • Kontrastmateriale: 88% Polyamid 12% Elastan
 • Fôr: 100% Polyester
Tilleggsinformasjon
Modellnr.622569
ModellnavnRØTHE MIDLAYER
FargekodeROYAL
VaremerkeKari Traa
Tilpasset brukerDame
MaterialeSyntet

Beste bruksområder

 • Hverdag og aktiv livsstil
Produktomtaler
(2)
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Kari Traas historie begynner i Voss. En liten by mellom norske fjorder og fjell, hvor hun er født og oppvokst. Kari Traa hadde ikke bare talent for ski, hun var lidenskapelig kreativ og hadde et øye for design. Selv da hun var på toppen av idrettskarrieren sin, fant Kari Traa en måte å utvikle kreativiteten sin på.
I en idrett som var svært mannsdominert, var det få merker for jenter å velge mellom. Etter å ha fått utlevert svart/grå, maskuline skiutstyr litt for mange ganger, begynte Kari å kutte av logoen på luene og sy dem på sin egen design. Innimellom trening og konkurranser kunne du finne Kari strikke på luer og re-designe skiklærne sine. Designen hennes ble så populær blant venner og andre skikjørere rundt om i verden at hun i 2002 bestemte seg for å gjøre hobbyen til jobb. Dermed var Kari Traa som merke skapt.

Kari Traa-kolleksjonen har vokst fra et lite utvalg av feminine hodeplagg til en komplett, omfattende merkevare for aktive jenter. En sterk fargepalett, umiskjennelig design og høy, teknisk kvalitet i hvert element, fra undertøy til ytterplagg, er Kari Traa. Den robuste norske naturen, tøffe værforhold og den sterke skandinaviske tradisjonen er blant inspirasjonskildene til Kari Traas design

I juni 2006 holdt Norges Skiforbund i samarbeid med Kari Traa audition for å få frem flere kvinnelige talenter til kulekjøring og freestyle. 14 jenter ble valgt ut til å være med i teamet, en av dem var Hedwig Wessel, som tok bronse under Freestyle Skiing World Cup i Russland, i 2016.

Kari Traa - Dare To Play

Ser mer fra Kari Traa
Størrelsesguide

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet