-30% på alt* til løp og trening og -30% på alt* til barn. Se kodene her!

Aclima Lightwool Singlet Woman Nature Aclima
Aclima Lightwool Singlet Woman Nature Aclima

Aclima Lightwool Singlet Woman Nature

price549,-
  • Singlet i merinoull til dame
  • God passform som ikke er for tettsittende
  • For trening, svette aktiviteter, tur og hverdagsliv
Velg størrelse
Produktbeskrivelse

Singlet til dame med rund hals og god passform, som ikke er for tettsittende. Lightwool Singlet fra Aclima er perfekt for trening og svette aktiviteter, hverdagsliv eller som et ekstra lag inntil kroppen under et mellomlag.

LightWool er myke og lette ullplagg spesielt utviklet for aktiviteter med høy intensitet eller varmere dager. Visste du at ull har en avkjølende effekt når det er varmt ute? Ull isolerer mot varme utenifra og virker derfor svalende på dager med høyere temperatur. Dette er plagg som puster og regulerer kroppstemperaturen etter aktivitet, laget i 100% merinoull.

LightWool er perfekt for langturer, ull er naturlig motstandsdyktig mot lukt, du kan bare tørke og lufte produktet, så er det klart til bruk. Aclima LightWool er kanskje det mykeste ullundertøyet du noen gang har testet. Plaggene er strikket i 17,5 mikron garn og stoffet veier kun 140gr/m2.

  • Materiale: 100% Merinoull
  • Materialvekt: 140 gr/m2
Tilleggsinformasjon
Modellnr.104701
ModellnavnLightWool Singlet, Woman
FargekodeNature
VaremerkeAclima
Tilpasset brukerDame
MaterialeUll- og syntetblanding

Beste bruksområder

  • Hverdag og aktiv livsstil
  • Tur og friluftsliv
Produktomtaler
(1)
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Aclima

Aclima har siden 1939 og i gjennom tre generasjoner vært en viktig og kompetent norsk tekstilprodusent. Erfaringen og kunnskapen som de har opparbeidet oss gjennom generasjoner er uvurderlig deres vår jobb med å holde folk tørre og varme. Aclima produserer i dag undertøy, mellombekledning, sokker og luer i Merinoull slik at du og din familie skal ha det godt når dere er ute, uansett årstid.

Aclima gjør det godt å være ute og har spesialisert seg på Merino ullundertøy som gir den beste komfort, uansett vær og aktivitet. Aclima, som holder til like ved Norefjell har en visjon vi liker - Vår visjon er å få flere til å trives utendørs – Gjøre det godt å være ute!

Ser mer fra Aclima
Størrelsesguide

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet