Alfa Berg Advance GTX M Classic Brown Alfa
Alfa Berg Advance GTX M Classic Brown Alfa
Alfa Berg Advance GTX M Classic Brown Alfa

Alfa Berg Advance GTX M Classic Brown

price3 499,-
 • Fjellstøvel fra Alfa
 • Vanntett med Gore-Tex®
 • Laget for turer i variert terreng
Alfa Berg Advance GTX M Classic Brown
502514
Alfa
113-0823
113-0823
Velg størrelse
Produktbeskrivelse

Klassisk komfortabel fjellstøvel i skinn med Gore-Tex®.En fjellsko laget for vandring i variert terreng og til toppturer med dagstursekk.

Støvelen er laget i oljet nubuck med Gore-Tex® som gjør den vanntett og pustende og holder deg tørr på beina under alle slags forhold. Lær med børstet finish er vannavisende og har svært gode pusteegenskaper. Støvelen har memoryfoam i ankelpartiet, som former seg etter foten din basert på kroppsvarme, og en ekstra myk toppkant for økt komfort. Forsterket hæl- og tåparti gir ekstra slitestyrke og holdbarhet. Ny, lett mellomsåle av stabiliserende PU-materiale kombinert med ultralett EVA. Vibram® Grip+ yttersåle gir et sikkert og godt grep på alle underlag.

Klassisk fjellstøvel med avansert konstruksjon og funksjon for utfordrende forhold og aktiviteter!

 • Gore-Tex®-membran
 • Oljet nubuck lær
 • Vibram® Grip+ såle
 • Impregnerte lisser
 • Skafthøyde: 16,5cm
 • Vekt: 775 g pr sko/støvel (EU 42)
Tilleggsinformasjon
Modellnr.502514
ModellnavnBERG ADVANCE GTX M
FargekodeCLASSIC BROWN
VaremerkeAlfa
Tilpasset brukerHerre

Beste bruksområder

 • Tur og friluftsliv
Produktomtaler
(1)
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Alfa

Alfa er en tradisjonsrik, norskeid merkevarebedrift. I mer enn 80 år har Alfa produsert skisko, fjellstøvler og jaktstøvler for kvalitetsbevisste damer og herrer i alle aldere. I tillegg har de i en årrekke vært leverandør av sko til profesjonelle brukere i politiet, i forsvaret og andre yrkesgrupper med høye krav til fottøyets funksjon, komfort og kvalitet.

Selskapet har hovedkontor på Hadeland, og omsatte i 2013 for 60 millioner kroner. Alfa har 10 ansatte i Norge som arbeider med produktdesign- og utvikling, salg, markedsføring og administrasjon. Produksjonen foregår hos utvalgte kvalitetsprodusenter i Europa og Asia, under tett oppfølging av vår produktutviklingsavdeling og i henhold til strenge retningslinjer og kvalitetskrav.

Alfa produserer også sko under navnet "Norrøna by Alfa". Norrøna Skofabrikks lange historie strekker seg tilbake til etableringen i 1900. I nesten 100 år produserte selskapet kvalitetssko på fabrikken i Hamar sentrum, og i 1990 kjøpte Alfa opp Norrøna Skofabrikk. Nå pustes det for alvor nytt liv i Norrøna-navnet, og hva er vel mer naturlig enn å ta steget ned fra fjellet og inn i byen for å hedre den sentrumsnære fabrikken?

Ser mer fra Alfa
Størrelsesguide
Prisutvikling
300035004000450029. mar.11. apr.24. apr.7. mai20. mai2. jun.15. jun.
PrisdatoNy pris
 • 28.03.20223 499,-

Ofte kjøpt sammen med dette produktet

Lignende produkter