-35% på Coleman, Outwell, Easy Camp og Arctic Tern. Se rabattkode her.

Alfa Bever Perform Alfa
Alfa Bever Perform Alfa
Alfa Bever Perform Alfa

Alfa Bever Perform

price3 799,-
 • Jaktstøvel fra Alfa
 • Stabil og kraftig
 • Vanntett med Gore-Tex®
Alfa Bever Perform
519512
Alfa
214891
214891
Velg størrelse
Produktbeskrivelse

Alfa Bever Perform er en allround-støvel til jakt og fjell. Bever er Alfa's bestselger og er en solid støvel til variert bruk, som passer både til jakt og fjellvandring.

Den er også blitt populær i flere uniformerte yrkesgrupper. Støvelen er laget i fullnarvet lær og fôret med Gore-Tex®. Tåbeskytter i gummi. Ny og forbedret fleksibel sone på hælen gir et mer naturlig steg.

En solid og stabil jaktstøvel konstruert for turer i variert terreng og alle typer jakt. Overdelen i kraftig lær og høyden i skaftet gir god stabilitet, samtidig som fleksible soner på hæl og vrist gir et naturlig steg. GORE-TEX® foret gjør Bever helt vanntett, men allikevel pustende. Tå- og hælforsterkninger beskytter utsatte områder. Dobbelt sett med låsekroker sikrer god tilpassing til foten med muligheter for individuell justering over vrist og ankel. Gummiblandingen i yttersålen gir ekstra sikkert grep til underlaget og god stabilitet. Bever Q har egen damelest.

NB: Bildet viser mørk brun, men støvelen er sort.

 • Jaktstøvel fra Alfa
 • Passer til jakt 
 • Vanntett med Gore-Tex® membran
 • Forsterkning i tå og hel
 • Dobbelt sett med låsekroker som sikrer god tilpassing til foten
 • Fleksibel sone som gir et mer naturlig steg
 • Materiale: Lær
 • Vekt: 870g (str42)
Tilleggsinformasjon
Modellnr.519512
ModellnavnBever
FargekodeBlack
VaremerkeAlfa
Tilpasset brukerHerre

Beste bruksområder

 • Jakt
Produktomtaler
(18)
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Alfa

Alfa er en tradisjonsrik, norskeid merkevarebedrift. I mer enn 80 år har Alfa produsert skisko, fjellstøvler og jaktstøvler for kvalitetsbevisste damer og herrer i alle aldere. I tillegg har de i en årrekke vært leverandør av sko til profesjonelle brukere i politiet, i forsvaret og andre yrkesgrupper med høye krav til fottøyets funksjon, komfort og kvalitet.

Selskapet har hovedkontor på Hadeland, og omsatte i 2013 for 60 millioner kroner. Alfa har 10 ansatte i Norge som arbeider med produktdesign- og utvikling, salg, markedsføring og administrasjon. Produksjonen foregår hos utvalgte kvalitetsprodusenter i Europa og Asia, under tett oppfølging av vår produktutviklingsavdeling og i henhold til strenge retningslinjer og kvalitetskrav.

Alfa produserer også sko under navnet "Norrøna by Alfa". Norrøna Skofabrikks lange historie strekker seg tilbake til etableringen i 1900. I nesten 100 år produserte selskapet kvalitetssko på fabrikken i Hamar sentrum, og i 1990 kjøpte Alfa opp Norrøna Skofabrikk. Nå pustes det for alvor nytt liv i Norrøna-navnet, og hva er vel mer naturlig enn å ta steget ned fra fjellet og inn i byen for å hedre den sentrumsnære fabrikken?

Ser mer fra Alfa
Størrelsesguide

Ofte kjøpt sammen med dette produktet

Lignende produkter