-30% på alle* sko og -30% på alt* til barn. Se kodene her!

Alfa Innleggssåle Filt Grå Alfa

Alfa Innleggssåle Filt Grå

price109,-
Utsolgt
  • Innleggssåle med varm filt
  • Til bruk i M/77 Perform og Pilot M/77 Perform
Alfa Innleggssåle Filt Grå
782000
Alfa
113-0899
113-0899
Velg størrelse
Produktbeskrivelse

Innleggssåle med varm filt til bruk i M/77 Perform og Pilot M/77 Perform.

Tilleggsinformasjon
Modellnr.782000
ModellnavnINNLEGGSSÅLE FILT
FargekodeGRÅ
VaremerkeAlfa
Tilpasset brukerHerre

Beste bruksområder

  • Hverdag og aktiv livsstil
  • Tur og friluftsliv
Produktomtaler
(3)
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Alfa

Alfa er en tradisjonsrik, norskeid merkevarebedrift. I mer enn 80 år har Alfa produsert skisko, fjellstøvler og jaktstøvler for kvalitetsbevisste damer og herrer i alle aldere. I tillegg har de i en årrekke vært leverandør av sko til profesjonelle brukere i politiet, i forsvaret og andre yrkesgrupper med høye krav til fottøyets funksjon, komfort og kvalitet.

Selskapet har hovedkontor på Hadeland, og omsatte i 2013 for 60 millioner kroner. Alfa har 10 ansatte i Norge som arbeider med produktdesign- og utvikling, salg, markedsføring og administrasjon. Produksjonen foregår hos utvalgte kvalitetsprodusenter i Europa og Asia, under tett oppfølging av vår produktutviklingsavdeling og i henhold til strenge retningslinjer og kvalitetskrav.

Alfa produserer også sko under navnet "Norrøna by Alfa". Norrøna Skofabrikks lange historie strekker seg tilbake til etableringen i 1900. I nesten 100 år produserte selskapet kvalitetssko på fabrikken i Hamar sentrum, og i 1990 kjøpte Alfa opp Norrøna Skofabrikk. Nå pustes det for alvor nytt liv i Norrøna-navnet, og hva er vel mer naturlig enn å ta steget ned fra fjellet og inn i byen for å hedre den sentrumsnære fabrikken?

Ser mer fra Alfa
Størrelsesguide

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet