-30% på alle* sko og -30% på alt* til barn. Se kodene her!

Lundhags Venture Belt 40mm Black Lundhags

Lundhags Venture Belt 40mm Black

price550,-
  • Klassisk og tidløst belte i 100% lær
  • Perfekt til tur og hverdag
  • Spennen er uten bly og nickel
Lundhags Venture Belt 40mm Black
1142296
Lundhags
115-4176
115-4176
Velg størrelse
Produktbeskrivelse

Venture Belt er et tidløst belte i lær fra ku. Beltespennen er laget i Zamak-metall som er uten bly og nickel. Perfekt til både tur og hverdag. Stanset logo i den ene enden. 

  • 100% lær fra ku
  • Vekt: 190g
Tilleggsinformasjon
Modellnr.1142296
ModellnavnVenture Belt 40mm
FargekodeBlack
VaremerkeLundhags
Tilpasset brukerHerre

Beste bruksområder

  • Hverdag og aktiv livsstil
  • Tur og friluftsliv
Produktomtaler
(1)
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Lundhags

I 1932 begynte skomakeren Jonas Lundhag å lage sko og støvler i et lite skomakeri i Jämtland, Sverige. Han så at behovet var stort for solide, slitesterke sko og støvler for turer under alle årstider i de Jämtlandske fjellene. Ambisjonene var enkle, men svært utfordrende. Han ville lage sko som var så godt laget at de ville vare i en hel levetid.

Lundhags støvler har fortsatt å utvikles, og med tiden har Lundhags også begynt å selge friluftsklær. Innenfor denne kategorien har Lundhags beholdt sin tankegang: Kvalitet, holdbarhet og trivsel i naturen. Det som kjennetegner Lundhags er deres tanke om skallprinsippet. De tror ikke på støvler med fór, men ønsker at kundene skal enkelt få justere temperaturen selv ved hjelp av sokker. Derfor tørker deres støvler rask og vi med støvler fra Lundhags kan vandre med tørre føtter.

Fjellsport tilbyr et stort utvalg av Lundhags produkter, som for eksempel fjellstøvler, bukser for herre og dame og mye mer.

Ser mer fra Lundhags

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet