-30% på alle* sko og -30% på alt* til barn. Se kodene her!

Norrøna Suspenders 25mm Black Norrøna

Norrøna Suspenders 25mm Black

price399,-
Norrøna Suspenders 25mm Black
4080-16
Norrøna
318203
318203
På lager
Produktbeskrivelse

Lette og komfortable bukseseler som passer perfekt til Norrøna svalbard Gore-Tex bukser, svalbard heavy duty bukser og finnskogen dri bukser. Bukseselene er fullt justerbare for best tilpasning av din fasong og kan lett festes på buksene gjennom en 5mm metalldel. Bukseselene er 2,5 cm brede.

NB! Passer den tidligere generasjonen av Svalbard heavy duty-buksen, men ikke den nyeste modellen

  • Enkle å feste
  • Fullt justerbare
  • 2,5cm brede
  • Vekt: 40g

 

 

 

Tilleggsinformasjon
Modellnr.4080-16
ModellnavnSuspenders 25mm
FargekodeBlack
VaremerkeNorrøna
Tilpasset brukerUnisex
ProduktserieNorrøna Svalbard

Beste bruksområder

  • Tur og friluftsliv
Produktomtaler
(2)
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Norrøna

Familien Jørgensen har siden 1929 utviklet Norrøna friluftsutstyr for skandinaviske forhold som tåler de tøffeste tester, og etablert nye standarder som konkurrenter har måtte bruke år på å ta igjen. Om du skal ut på ski, sykkel, i fjellveggen eller bare ut på tur så har Norrøna klær med lekent design, farger, høy kvalitet og gode tekniske og brukervennlige løsninger.

I dag, fire generasjoner senere, er Norrøna fremdeles en familiebedrift med hovedkontor på Lysaker utenfor Oslo. Fortsatt drives de av lidenskapen for å utvikle stadig bedre produkter med designløsninger for alle værforhold og utendørsaktiviteter. I jakten på å utvikle markedets beste produkter, jobber de tett sammen med engasjerte testteam, som har fokus på eksperimentell og teknisk perfeksjon.

I alle ledd fra design til produksjon er innovasjon stikkordet. Dette innebærer at Norrøna tøyer grenser for teknisk nyskaping. De utvikler produkter som tåler de tøffeste tester, etablerer nye konstruksjonsteknikker og gir nytt innhold til begreper som tilpasning, materialer, funksjon og design med utgangspunkt i Norrønas designprinsipp “Loaded Minimalism™”.

Fjellsport.no har et meget stort utvalg av skalljakker, turbukser, dunjakker, shorts og mye mer til både dame og herre. 

Norrøna - Velkommen til naturen!

Ser mer fra Norrøna

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet