-30% på alle* sko og -30% på alt* til barn. Se kodene her!

Norrøna Trollveggen Gore-Tex Pro Bib M's Caviar Norrøna
Norrøna Trollveggen Gore-Tex Pro Bib M's Caviar Norrøna
Norrøna Trollveggen Gore-Tex Pro Bib M's Caviar Norrøna
Norrøna Trollveggen Gore-Tex Pro Bib M's Caviar Norrøna
Norrøna Trollveggen Gore-Tex Pro Bib M's Caviar Norrøna
Norrøna Trollveggen Gore-Tex Pro Bib M's Caviar Norrøna

Norrøna Trollveggen Gore-Tex Pro Bib M's Caviar

price6 499,-
Anbefalt
 • Slitesterk og robust selebukse fra Norrøna
 • Vind- og vanntett
 • Perfekt for alle typer vinteraktiviteter
Velg størrelse
Produktbeskrivelse

Trollveggen Gore-Tex Pro Bibs fra Norrøna er elsket av alt fra klatrere, hundekjørere og ski kjørere, og har vært utprøvd av mange over lang tid, og levd opp til forventningene. Hvis slitestyrke, smarte og tekniske løsninger er det du leter etter i en selebukse, så har du funnet det du leter etter. 

Her får du en bukse som skriker etter å bli brukt, og den står ikke tilbake for all slags eventyr du ønsker å ta den med på. De smarte løsningene er det mange av og de tekniske detaljene er gjennomtenkte. De stretchy napoleonslommene på magen er perfekte for småsaker som skal holdes tett  og varmt på kroppen. Lårlommen er romslig og passer perfekt til en nøtteblanding, et par ekstra hansker og andre ting som er greit å ha lett tilgjengelig. Lommen er laget høyt nok opp på låret til at det du har i den ikke blir hengene forran kneet når du går. De avtakbare gamasjene er gode å ha om du skal tråkke rundt i dyp snø og er du ute etter en slitesterk regnbukse for sommer og høst kan man enkelt ta de av. En drop seat versjon med glidelås langs den ene hoften gjør det mulig å gå på do uten å måtte ta av seg selene på buksa.

 • Vindtett og vanntett
 • To napoleonslommer
 • Beskyttelse på anklene
 • Stor lomme på låret
 • Innebygde gamasjer som er avtakbare
 • Langsgående glidelåsåpning langs bena for ventilasjon
 • Materiale: Gore-Tex® Pro
 • Vekt: 648g
Tilleggsinformasjon
Modellnr.1604-19
Modellnavntrollveggen Gore-Tex Pro Bib M's
FargekodeCaviar
VaremerkeNorrøna
Tilpasset brukerHerre
ProduktserieNorrøna Trollveggen

Beste bruksområder

 • Klatring
 • Topptur og alpinisme
Produktomtaler
(5)
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Norrøna

Familien Jørgensen har siden 1929 utviklet Norrøna friluftsutstyr for skandinaviske forhold som tåler de tøffeste tester, og etablert nye standarder som konkurrenter har måtte bruke år på å ta igjen. Om du skal ut på ski, sykkel, i fjellveggen eller bare ut på tur så har Norrøna klær med lekent design, farger, høy kvalitet og gode tekniske og brukervennlige løsninger.

I dag, fire generasjoner senere, er Norrøna fremdeles en familiebedrift med hovedkontor på Lysaker utenfor Oslo. Fortsatt drives de av lidenskapen for å utvikle stadig bedre produkter med designløsninger for alle værforhold og utendørsaktiviteter. I jakten på å utvikle markedets beste produkter, jobber de tett sammen med engasjerte testteam, som har fokus på eksperimentell og teknisk perfeksjon.

I alle ledd fra design til produksjon er innovasjon stikkordet. Dette innebærer at Norrøna tøyer grenser for teknisk nyskaping. De utvikler produkter som tåler de tøffeste tester, etablerer nye konstruksjonsteknikker og gir nytt innhold til begreper som tilpasning, materialer, funksjon og design med utgangspunkt i Norrønas designprinsipp “Loaded Minimalism™”.

Fjellsport.no har et meget stort utvalg av skalljakker, turbukser, dunjakker, shorts og mye mer til både dame og herre. 

Norrøna - Velkommen til naturen!

Ser mer fra Norrøna
Størrelsesguide

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet