-30% på alle* sko og -30% på alt* til barn. Se kodene her!

Save Lives Now Flash Led Light Vest Rechargeable Yellow Save Lives Now
Save Lives Now Flash Led Light Vest Rechargeable Yellow Save Lives Now

Save Lives Now Flash Led Light Vest Rechargeable Yellow

price399,-
  • Supersmart LED-vest
  • Perfekt for aktiviteter i den mørke årstiden
  • Gir synlighet opptil 300 meter
Save Lives Now Flash Led Light Vest Rechargeable Yellow
Save Lives Now
122-6381
122-6381
Velg størrelse
Produktbeskrivelse

Led Light Vest Rechargeable fra Save Lives Now er en supersmart vest med LED-lys, perfekt for den som liker å være aktiv og godt synlig i mørket. Vesten gir synlighet opptil 300 meters avstand og passer til flere typer aktiviteter. Den er perfekt for løping, sykling, ridning, gåturer med hunden osv. Den har regulerbar størrelse, er laget av tekstilbånd med elastiske partier som strekker seg rundt kroppen og kneppes enkelt fast på forsiden med spenne. Vesten tilbyr tre forskjellige lysfunksjoner fra blinking til fast lys og kan fås både i barnestørrelse og til voksne. 

Vesten består av stoff og inneholder to LED-lamper med tre funksjoner: blinkende, hurtigblinkende og konstant lys. Den inkluderer to oppladbare batterier med en levetid på minimum 5 timer med konstant lys, og 20 timer med blinkende lys etter hver opplading. 

NB: Lad batteriet via USB ladekabel og lad i minst 5 timer før første gangs bruk. 

  • Regulerbar
  • Elastiske partier
  • Kneppes fast med spenne på forsiden
  • Fast lys og blinkende
  • Inkluderer 2 x 180MAH batterier
  • Batterilevetid: 5 timer på konstant lys, 20 timer på blinkende
Tilleggsinformasjon
ModellnavnFlash LED Light Vest Rechargeable
FargekodeYellow
VaremerkeSave Lives Now
Tilpasset brukerUnisex

Beste bruksområder

  • Hverdag og aktiv livsstil
Produktomtaler
(2)
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Save Lives Now produserer og utvikler produkter som hjelper deg med å holde deg synlig, uansett aktivitet og alder. Deres mål er å forhindre ulykker og skalder som kommer som følge av å ikke bli sett eller ikke å kunne se. Med grunnlegger Tommy Tegnanders egne ord: Selskapet har i stor grad oppstått med utgangspunkt i mine egne erfaringer som brannmann i de svenske fjellandskapenes karrige omgivelser og utfordrende klima. Her innså jeg tidlig at mange alvorlige ulykkessituasjoner kunne ha vært unngått ved hjelp av forebyggende tiltak og aktive handlinger kombinert med funksjonelle og kundevennlige produkter. Med andre ord: Med små og enkle midler kan hver og en av oss gjøre en innsats. Hvorfor ikke begynne allerede i dag med å gi dine nære og kjære en Flash, Blinky, Awake eller Alco Ser mer fra Save Lives Now

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet