-35% på Coleman, Outwell, Easy Camp og Arctic Tern. Se rabattkode her.

Northern Playground Men's Ziplongs 3/4 Microfleece Dark Grey Northern Playground
Northern Playground Men's Ziplongs 3/4 Microfleece Dark Grey Northern Playground
Northern Playground Men's Ziplongs 3/4 Microfleece Dark Grey Northern Playground

Northern Playground Men's Ziplongs 3/4 Microfleece Dark Grey

price899,-
Anbefalt
  • Varm og smart ¾ ziplongs
  • Fungerer både som undertøy og mellomlag
  • Microfleece
Northern Playground Men's Ziplongs 3/4 Microfleece Dark Grey
58
Northern Playground
742844
742844
Velg størrelse
Produktbeskrivelse

Ziplongs 3/4 Microfleece fra Northern Playground er en praktisk ziplongs i komfortabel microfleece, kan brukes både som undertøy og mellomlag. Zipshorts® fra Northern Playground er en undertøysshorts som du kan åpne helt med full glidelås langs sidene. De holder godt på varmen, og når du blir for varm er det raskt og enkelt å stoppe og skifte. 

Fordelen med ¾ lengde er at den passer godt med skistøvler, jaktstøvler og andre høye sko. Et godt tips er å bruke lange sokker for best komfort, og for å unngå kalde glipper på leggen. ¾ lengde er også lettere å ta av og på da du kun trenger å zippe buksen ned til leggen. 

Glidelåsene på ziplongsen har forskjellige farger for å skille høyre fra venstre, og innersømmen i livet har egen farge for å skille opp og ned. 

Materialet består av Polartec Power Dry High Efficiency, en meget komfortabel og funksjonell micro-fleece som puster godt samtidig som den isolerer bra. De harde delene av glidelåsen er beskyttet med et ekstra lag, og resten av glidelåsen er konstruert slik at plasten ikke kommer nær huden. 

  •  ¾ lengde
  • Farger som skiller venstre og høyre
  • Innersøm i egenfarge for å skille opp og ned
  • Materiale: 91% Polyester, 9% Spandex 
Tilleggsinformasjon
Modellnr.58
ModellnavnM Ziplongs 3/4 microfleece
Fargekodedark grey
VaremerkeNorthern Playground
Tilpasset brukerHerre
MaterialeSyntet

Beste bruksområder

  • Tur og friluftsliv
  • Topptur og alpinisme
Produktomtaler
(9)
0
Spørsmål og svar
Varemerke

Northern Playground ble grunnlagt av Jo Egil Tobiassen og Magnus Aasrum i 2011 med to verdensnyheter: Mountain Body og Ziplongs.

Etter å ha vært ute i den norsk lekegrinda hele året i all slags vær har svett undertøy en tendens til å gjøre livet både kaldt og surt. Gode øyeblikk blir ikke hva de kunne ha vært når man først er svett og så i neste øyeblikk veldig kald. Klærne som det ble drømte om fantes ikke og måtte rett og slett syes selv. En gammel symaskin og noen YouTube-kurs i sying senere var de i gang. Slik ble Zipwear født. Endelig hadde vi det funksjonelle undertøyet som lot oss nyte lekegrinda til det fulle!

I starten tenkte de ikke at dette skulle bli et levebrød, men reaksjonen til kompisene tilsa noe annet, og de skjønte straks at det måtte lages flere. Siden har det ballet på seg. Produktene handler om Personal Climat Control. Når været eller intensitet endrer seg, har du mulighet til å raskt justere hvor mye klær du har på hele kroppen, ikke bare overkroppen. Aldri mer svette og kalde turer, det gjør hele opplevelsen mye bedre! 

Norsk design og produsert i Europa. Kortreist og bærekraftig. Den fineste merinoulla av beste kvalitet fra Italia og Portugal, kombinert med litt polyester og elastan gir en god passform og et slitesterkt produkt som kan vaskes gjentatte ganger. Mellomlagene av resirkulert fleece som puster godt og tørker raskt. 

Northern Playground Change the way you undress

Ser mer fra Northern Playground
Størrelsesguide

Ofte kjøpt sammen med dette produktet

Lignende produkter