KundeserviceReturinfo

Nå: -30% på alle* sko og støvler 🧡 Se kode her!

 
 

 

3M

3M ble grunnlagt i byen Two Harbours ved Lake Superior i Minnesota da fem forretningsmenn startet en gruve for å utnytte en mineralforekomst som skulle brukes i produksjonen av slipehjul. Mineralene viste seg å være av dårlig kvalitet, og det nystartede Minnesota Mining and Manufacturing Company flyttet til nabobyen Duluth i 1905 for å lage sandpapir i stedet.
Tidlig på 1940-tallet var 3Ms virksomhet lagt om til forsvarsmateriell for krigen og ble etterfulgt av nye produkter som Scotclite™ refleksfolier for trafikksikkerhet, lydbånd, fiberforsterkende tape og offsetplater. På 1970- og 1980-tallet ekspanderte det videre til til legemidler, radiologi og energikontroll. På 1990-tallet fortsatte 3M å utvikle en lang rekke innovative produkter, som medisiner til immunforsvaret, lysforsterkende film for elektroniske displayer og fleksible kretser for bruk i mobiltelefoner og annet elektronisk utstyr.

3M er eksperter på å levere kreativitet, enkelthet og effektivitet til forbrukere og profesjonelle, fra Note-It lapper til bandasjer til verneutstyr som for eksempel hørselvern og vernesko.

3M - Science. Applied To Life.

4 treff sortert på
Peltor X2a Hørselvern 3M
3M
Peltor X2a Hørselvern
price399,-
Peltor X3a Hørselvern 3M
Outlet
3M
Peltor X3a Hørselvern
-16%
discounted price379,-original price449,-
Peltor Kid Hørselvern Rosa 3M
Anbefalt
3M
Peltor Kid Hørselvern Rosa
price249,-
Peltor X1a Hørselvern 3M
Outlet
3M
Peltor X1a Hørselvern
-31%
discounted price193,-original price279,-
Viser 4 av 4 produkter

Nyhet: bli medlem!

Få velkomstrabatt, nyheter, tips og råd, bursdagsgave, ordreoversikt, eksklusive tilbud og mer!