-30% på alle* sko og -30% på alt* til barn. Se kodene her!

Aclima DesignWool Marius Headover Gråfjell Aclima

Aclima DesignWool Marius Headover Gråfjell

price349,-
  • Lekker strikket hals i kløfri merinoull
  • Passer til alle typer friluftsaktiviteter året rundt
  • 100% fin merinoull
Aclima DesignWool Marius Headover Gråfjell
102471
Aclima
937821
937821
Få på lager
Produktbeskrivelse

Marius Headover Gråfjell fra Aclima er en komfortabel og lekker strikket hals i kløfri merinoull, passer til alle typer friluftsaktiviteter året rundt. Aclima benytter en strikketeknikkk som heter Jaguard-strikk som gir uendelige muligheter. 

Merinoull har mange gode egenskaper som holder deg varm og tørr gjennom å effektivt transportere bort svette og fukt samtidig som den isolerer. Merinoull er naturlig resistent mot bakterier og dårlig lukt, som gjør at du kan bruke plagget flere ganger mellom hver vask. Takket være merinoullens lange og fine fibre så kjennes den veldig myk mot huden og gir en komfort som ikke klør.

  • Jaguard-strikk
  • Materiale: 100% fin merinoull
  • Materialvekt: 230g/m2
Tilleggsinformasjon
Modellnr.102471
ModellnavnDesignWool MARIUS Headover
FargekodeGråfjell
VaremerkeAclima
Tilpasset brukerUnisex
MaterialeMerinoull

Beste bruksområder

  • Ekspedisjon
  • Tur og friluftsliv
Produktomtaler
(4)
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Aclima

Aclima har siden 1939 og i gjennom tre generasjoner vært en viktig og kompetent norsk tekstilprodusent. Erfaringen og kunnskapen som de har opparbeidet oss gjennom generasjoner er uvurderlig deres vår jobb med å holde folk tørre og varme. Aclima produserer i dag undertøy, mellombekledning, sokker og luer i Merinoull slik at du og din familie skal ha det godt når dere er ute, uansett årstid.

Aclima gjør det godt å være ute og har spesialisert seg på Merino ullundertøy som gir den beste komfort, uansett vær og aktivitet. Aclima, som holder til like ved Norefjell har en visjon vi liker - Vår visjon er å få flere til å trives utendørs – Gjøre det godt å være ute!

Ser mer fra Aclima

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet