-30% på alt* hundeutstyr! Se koden her! 

Aclima WoolNet Hiking Crew Neck Shirt Men's Jet Black/Poinciana/Olive Night Aclima
Aclima WoolNet Hiking Crew Neck Shirt Men's Jet Black/Poinciana/Olive Night Aclima

Aclima WoolNet Hiking Crew Neck Shirt Men's Jet Black/Poinciana/Olive Night

price949,-
  • Undertøy i nettingkonstruksjon fra Aclima
  • Temperaturregulerende og fukttransporterende
  • Perfekt for varierende aktivitetsnivå
Aclima WoolNet Hiking Crew Neck Shirt Men's Jet Black/Poinciana/Olive Night
102737
Aclima
758212
758212
Velg størrelse
Produktbeskrivelse

Woolnet Hiking Crew Neck fra Aclima er et temperaturregulerende og fukttransporterende undertøy i nettingkonstruksjon. Undertøyet er ideelt for aktiviteter med middels- til høy aktivitet og der det kreves litt ekstra isolasjon, for eksempel langrenn, jakt, fjellturer og toppturer.

Nettingkonstruksjon sørger for mye luft til kroppen slik at du holder deg varm, samtidig som nettingstrukturen effektivt transporterer svette fritt til neste lag. Kombinasjonen av ullnetting og tettstrikket merinoull sørger for optimal temperaturregulering. Plagget er derfor perfekt for aktiviteter med varierende aktivitetesnivå. Ved høy aktivitet fordampes fuktigheten effektivt gjennom ullnettingen, samtidig som den tettstrikkede ullen holder deg varm ved lav aktivitet. 

Merinoull har mange gode egenskaper som holder deg varm og tørr gjennom å effektivt transportere bort svette og fukt samtidig som den isolerer. Merinoull er naturlig resistent mot bakterier og dårlig lukt, som gjør at du kan bruke plagget flere ganger mellom hver vask. Takket være merinoullens lange og fine fibre så kjennes den veldig myk mot huden og gir en komfort som ikke klør.

  • Materiale: 91% Merinoull, 7% Polyamid, 2% Elastan
  • Materialvekt: 120g Soft merinoull

 

Tilleggsinformasjon
Modellnr.102737
ModellnavnHiking Crew Neck shirt, Man
FargekodeJet Black/Poinciana/Olive Night
VaremerkeAclima
Tilpasset brukerHerre
MaterialeMerinoull

Beste bruksområder

  • Tur og friluftsliv
Produktomtaler
(3)
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Aclima

Aclima har siden 1939 og i gjennom tre generasjoner vært en viktig og kompetent norsk tekstilprodusent. Erfaringen og kunnskapen som de har opparbeidet oss gjennom generasjoner er uvurderlig deres vår jobb med å holde folk tørre og varme. Aclima produserer i dag undertøy, mellombekledning, sokker og luer i Merinoull slik at du og din familie skal ha det godt når dere er ute, uansett årstid.

Aclima gjør det godt å være ute og har spesialisert seg på Merino ullundertøy som gir den beste komfort, uansett vær og aktivitet. Aclima, som holder til like ved Norefjell har en visjon vi liker - Vår visjon er å få flere til å trives utendørs – Gjøre det godt å være ute!

Ser mer fra Aclima
Størrelsesguide

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet