-30% på alle* klær og hundeutstyr! Se kodene her! 

Aclima HotWool Socks Ullfrotté Grey Melange Aclima

Aclima HotWool Socks Ullfrotté Grey Melange

price199,-
Superdeal
Aclima HotWool Socks Ullfrotté Grey Melange
Aclima
342536
342536
Velg størrelse

Produktet er automatisk priset. Rabattkoder vil ikke gjelde på dette produktet.

Produktbeskrivelse

Tykk ullsokker fra Aclima som holder føttene dine varme. Laget i ullfrotté, med slitesterk og fin passform. De er myke og varme, og passer meget bra til friluftsliv hele året rundt. Merinoull gjør at du ikke føler deg klam på føttene, samtidig forhindres lukt fra å sette seg i sokkene.

Merinoull har mange gode egenskaper som holder deg varm og tørr gjennom å effektivt transportere bort svette og fukt samtidig som den isolerer. Merinoull er naturlig resistent mot bakterier og dårlig lukt, som gjør at du kan bruke plagget flere ganger mellom hver vask. Takket være merinoullens lange og fine fibre så kjennes den veldig myk mot huden og gir en komfort som ikke klør.

  • Materiale: 70% Merino Ull, 15% Polycolon, 10% Nylon, 5% Lycra
Tilleggsinformasjon
ModellnavnHW Socks
FargekodeGrey
VaremerkeAclima
Tilpasset brukerUnisex
MaterialeMerinoull

Beste bruksområder

  • Tur og friluftsliv
Produktomtaler
(38)
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Aclima

Aclima har siden 1939 og i gjennom tre generasjoner vært en viktig og kompetent norsk tekstilprodusent. Erfaringen og kunnskapen som de har opparbeidet oss gjennom generasjoner er uvurderlig deres vår jobb med å holde folk tørre og varme. Aclima produserer i dag undertøy, mellombekledning, sokker og luer i Merinoull slik at du og din familie skal ha det godt når dere er ute, uansett årstid.

Aclima gjør det godt å være ute og har spesialisert seg på Merino ullundertøy som gir den beste komfort, uansett vær og aktivitet. Aclima, som holder til like ved Norefjell har en visjon vi liker - Vår visjon er å få flere til å trives utendørs – Gjøre det godt å være ute!

Ser mer fra Aclima

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet