-15% ekstra rabatt på OUTLET! Se koden her! 

Produktbeskrivelse

Jakke fra norske Aclimas Lars Monsen-serie for ekte friluftsfolk. Lars Monsen Anarjohka Woolshell Jacket er laget i Aclimas Woolshell-materiale, en ullfleece av merinoull med en overflate av polyester. Jakken har en stilig design og er meget komfortabel å bruke. Den er også utstyrt med fire lommer med glidelås - to håndlommer og to på brystet. I tillegg har jakken hemper der du kan feste utstyr som kompass eller GPS, nøkler og mobil.

Merinoull har mange gode egenskaper som holder deg varm og tørr gjennom å effektivt transportere bort svette og fukt samtidig som den isolerer. Merinoull er naturlig resistent mot bakterier og dårlig lukt, som gjør at du kan bruke plagget flere ganger mellom hver vask. Takket være merinoullens lange og fine fibre så kjennes den veldig myk mot huden og gir en komfort som ikke klør.

  • Woolshell-jakke fra Aclimas egen Lars Monsen-serie
  • Kul look med god komfort og stor bevegelsesfrihet
  • Laget spesielt for ekte friluftentusiaster 
  • Utviklet med bakgrunn i Lars Monsens mangeårige friluftbakgrunn
  • Fire lommer med glidelås - to håndlommer og to i brysthøyde
  • Hemper for å feste GPS eller kompass, nøkler, mobil e.l.
  • Materiale: 54% Merinoull, 43% Polyester, 4% Elastan
Tilleggsinformasjon
ModellnavnLars Monsen Anárjohka Jkt, Man
FargekodeJet Black/Poinciana/Blue Sapphire
VaremerkeAclima
Tilpasset brukerHerre
MaterialeUll- og syntetblanding

Beste bruksområder

  • Tur og friluftsliv
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Aclima

Aclima har siden 1939 og i gjennom tre generasjoner vært en viktig og kompetent norsk tekstilprodusent. Erfaringen og kunnskapen som de har opparbeidet oss gjennom generasjoner er uvurderlig deres vår jobb med å holde folk tørre og varme. Aclima produserer i dag undertøy, mellombekledning, sokker og luer i Merinoull slik at du og din familie skal ha det godt når dere er ute, uansett årstid.

Aclima gjør det godt å være ute og har spesialisert seg på Merino ullundertøy som gir den beste komfort, uansett vær og aktivitet. Aclima, som holder til like ved Norefjell har en visjon vi liker - Vår visjon er å få flere til å trives utendørs – Gjøre det godt å være ute!

Ser mer fra Aclima
Størrelsesguide

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet