-30% på alle* klær, hundeutstyr og sko! Se kodene her! 

Aclima LightWool Crew Neck Women's Black Aclima

Aclima LightWool Crew Neck Women's Black

discounted price499,-
Outlet
Aclima LightWool Crew Neck Women's Black
Aclima
342604
342604
Velg størrelse
Produktbeskrivelse

Lightwool CrewNeck Women's er et mykt og komfortabelt undertøy fra Aclima til dame. Lightwool er Aclimas nyeste produkt, laget i den fineste merinoull-kvalitet. Passer utmerket i sommerhalvåret til de fleste typer aktiviteter, og fungerer også som en varm og komfortabel trøye til hverdags. Plagget er laget i garn på 17,5 mikron med en vekt på kun140gr/m2, noe som gjør at Lightwool er meget mykt og komfortabelt. Fordelen med ull er at det varmer selv når det blir vått og samtidig har en avkjølende effekt på varme dager. 

  • Passform: Tight Fit
  • Materiale: 140g soft Merino Wool, 100% Merino Wool
  • Materialvekt: 140 gr/m2
  • Vekt: 149g (strl. M)
Tilleggsinformasjon
ModellnavnLightWool Crew Neck shirt, Woman
FargekodeJet Black
VaremerkeAclima
Tilpasset brukerDame
MaterialeMerinoull

Beste bruksområder

  • Tur og friluftsliv
  • Ekspedisjon
Produktomtaler
(4)
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Aclima

Aclima har siden 1939 og i gjennom tre generasjoner vært en viktig og kompetent norsk tekstilprodusent. Erfaringen og kunnskapen som de har opparbeidet oss gjennom generasjoner er uvurderlig deres vår jobb med å holde folk tørre og varme. Aclima produserer i dag undertøy, mellombekledning, sokker og luer i Merinoull slik at du og din familie skal ha det godt når dere er ute, uansett årstid.

Aclima gjør det godt å være ute og har spesialisert seg på Merino ullundertøy som gir den beste komfort, uansett vær og aktivitet. Aclima, som holder til like ved Norefjell har en visjon vi liker - Vår visjon er å få flere til å trives utendørs – Gjøre det godt å være ute!

Ser mer fra Aclima
Størrelsesguide

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet