-15% ekstra rabatt på OUTLET! Se koden her! 

Produktbeskrivelse

Aclima LightWool Liner Gloves er svært tynne og myke hansker i 100% merinoull som kan brukes som fôr i andre hansker eller votter. De passer også som eneste lag når det ikke er så kaldt.

For ulleksperter kan vi fortelle at plagget er laget i garn på 17,5 mikron, og at det veier kun 140g/m2. Dette betyr at LightWool sannsynligvis er det mykeste ullplagget du noen gang har testet. 

Merinoull har mange gode egenskaper som holder deg varm og tørr gjennom å effektivt transportere bort svette og fukt samtidig som den isolerer. Merinoull er naturlig resistent mot bakterier og dårlig lukt, som gjør at du kan bruke plagget flere ganger mellom hver vask. Takket være merinoullens lange og fine fibre så kjennes den veldig myk mot huden og gir en komfort som ikke klør.

  • Materialer: 140 gr. Soft Merino Wool
Tilleggsinformasjon
Modellnr.A752WS1U
ModellnavnLightWool Liner Gloves, Unisex
FargekodeJet Black
VaremerkeAclima
Tilpasset brukerUnisex
MaterialeMerinoull

Beste bruksområder

  • Tur og friluftsliv
Produktomtaler
(31)
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Aclima

Aclima har siden 1939 og i gjennom tre generasjoner vært en viktig og kompetent norsk tekstilprodusent. Erfaringen og kunnskapen som de har opparbeidet oss gjennom generasjoner er uvurderlig deres vår jobb med å holde folk tørre og varme. Aclima produserer i dag undertøy, mellombekledning, sokker og luer i Merinoull slik at du og din familie skal ha det godt når dere er ute, uansett årstid.

Aclima gjør det godt å være ute og har spesialisert seg på Merino ullundertøy som gir den beste komfort, uansett vær og aktivitet. Aclima, som holder til like ved Norefjell har en visjon vi liker - Vår visjon er å få flere til å trives utendørs – Gjøre det godt å være ute!

Ser mer fra Aclima

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet