-15% ekstra rabatt på OUTLET! Se koden her! 

Produktbeskrivelse

Lightwool T-Shirt Classic for damer, er en myk og lett t-skjorte i merinoull fra norske Aclima. T-skjorten er laget med et meget fint garn på 17,5 mikron, som veier 14g/m2, og er derfor fantastisk myk og deilig. Den passer like fint som myk og varm undertrøye på kalde dager, som til aktiviteter som golf, sykling og løping om sommeren. For i tillegg til at ull isolerer godt og hjelper deg til å holde varmen om vinteren, isolerer den også mot varme, og virker derfor avkjølende når det er varmt.

Merinoull har mange gode egenskaper som holder deg varm og tørr gjennom å effektivt transportere bort svette og fukt samtidig som den isolerer. Merinoull er naturlig resistent mot bakterier og dårlig lukt, som gjør at du kan bruke plagget flere ganger mellom hver vask. Takket være merinoullens lange og fine fibre så kjennes den veldig myk mot huden og gir en komfort som ikke klør.

  • Myk t-skjorte i merinoull
  • Passform: Loose fit
  • Strikkemetode: Single jersey
  • Holder varmen på kalde dager, og viker avkjølende når det er varmt
  • Passer bra til utendørsaktiviteter om sommeren
  • Laget av garn med 17,5 mikrons tykkelse
  • Materiale: 100% 140g/m2 Merinoull
  • Vekt: 110g (Medium)
Tilleggsinformasjon
ModellnavnLightWool T-shirt Classic, Woman
FargekodeJet Black
VaremerkeAclima
Tilpasset brukerDame
MaterialeMerinoull

Beste bruksområder

  • Hverdag og aktiv livsstil
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Aclima

Aclima har siden 1939 og i gjennom tre generasjoner vært en viktig og kompetent norsk tekstilprodusent. Erfaringen og kunnskapen som de har opparbeidet oss gjennom generasjoner er uvurderlig deres vår jobb med å holde folk tørre og varme. Aclima produserer i dag undertøy, mellombekledning, sokker og luer i Merinoull slik at du og din familie skal ha det godt når dere er ute, uansett årstid.

Aclima gjør det godt å være ute og har spesialisert seg på Merino ullundertøy som gir den beste komfort, uansett vær og aktivitet. Aclima, som holder til like ved Norefjell har en visjon vi liker - Vår visjon er å få flere til å trives utendørs – Gjøre det godt å være ute!

Ser mer fra Aclima
Størrelsesguide

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet