-30% på alle* klær og hundeutstyr! Se kodene her! 

Aclima WoolNet Crew Neck Men's Black Aclima
Aclima WoolNet Crew Neck Men's Black Aclima
Aclima WoolNet Crew Neck Men's Black Aclima

Aclima WoolNet Crew Neck Men's Black

price899,-
Anbefalt
  • Ullundertøy i nettingkonstruksjon
  • Temperaturregulerende og fukttransporterende
  • Perfekt for varierende aktivitetsnivå
Aclima WoolNet Crew Neck Men's Black
U113WN1M
Aclima
201271
201271
Velg størrelse
Produktbeskrivelse

Aclima WoolNet er ditt nye nettingundertøy i merinoull. Den samme nettingkonstruksjonen som CoolNet gir en meget god "pusteevne". Dette er et plagg for de som har varierende aktivitetsnivå, og som ikke har en varm dusj innen rekkevidde; kroppslukt trives dårlig i ull. Ved lange fjellturer, jakt og ekspedisjoner bør WoolNet være et klart førstevalg. Plagget er meget lett o behagelig å ha på. Sider, skuldre, albuer og knær har ribbstrikk for bedre komfort. Plaggene har gått gjennom en Total Easy Care (TEC) - behandling som gjør de kløfrie, og som minsker krympe-problemet.

Bruksområde: Middels- til - høy aktivitet der det kreves litt ekstra isolasjon som fjellturer, langrenn, jakt og toppturer.

  • Materialer: 91% Merino Wool, 7% Polyamide, 2% Elastane.
Tilleggsinformasjon
Modellnr.U113WN1M
ModellnavnWoolNet Crew Neck shirt, Man
FargekodeJet Black
VaremerkeAclima
Tilpasset brukerHerre
MaterialeMerinoull

Beste bruksområder

  • Tur og friluftsliv
Produktomtaler
(25)
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Aclima

Aclima har siden 1939 og i gjennom tre generasjoner vært en viktig og kompetent norsk tekstilprodusent. Erfaringen og kunnskapen som de har opparbeidet oss gjennom generasjoner er uvurderlig deres vår jobb med å holde folk tørre og varme. Aclima produserer i dag undertøy, mellombekledning, sokker og luer i Merinoull slik at du og din familie skal ha det godt når dere er ute, uansett årstid.

Aclima gjør det godt å være ute og har spesialisert seg på Merino ullundertøy som gir den beste komfort, uansett vær og aktivitet. Aclima, som holder til like ved Norefjell har en visjon vi liker - Vår visjon er å få flere til å trives utendørs – Gjøre det godt å være ute!

Ser mer fra Aclima
Størrelsesguide

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet