-30% på alle* sko og -30% på alt* til barn. Se kodene her!

Aclima Lars Monsen Anárjohka HW Sokker Anárjohka 4 Aclima
Aclima Lars Monsen Anárjohka HW Sokker Anárjohka 4 Aclima

Aclima Lars Monsen Anárjohka HW Sokker Anárjohka 4

price279,-
Anbefalt
Aclima Lars Monsen Anárjohka HW Sokker Anárjohka 4
1000
Aclima
937808
937808
Velg størrelse
Produktbeskrivelse

Lars Monsen Anárjohka er en varm tursokk laget i Aclimas velkjente WarmWool-kvalitet. Sokken er laget i myk, ekstra tykk og slitesterk merinoull. Den har ribbestrikket skaft for bedre passform, og utvendig hempe for å lettere kunne henges til tørk.

Materialer: 200 gr. 100% Soft Merinoull.

Om Lars Monsen og Aclima
Lars Monsen er en serie for ekte friluftsfolk. Med de beste leverandørene på flere felt vil Monsen utvikle en rekke villmarksprodukter som er gjennomtenkt, av høy kvalitet og for folk flest. Alt Lars Monsen har lært, har han lært på den harde måten. Resultatet ser du i detaljene

Merinoull har mange gode egenskaper som holder deg varm og tørr gjennom å effektivt transportere bort svette og fukt samtidig som den isolerer. Merinoull er naturlig resistent mot bakterier og dårlig lukt, som gjør at du kan bruke plagget flere ganger mellom hver vask. Takket være merinoullens lange og fine fibre så kjennes den veldig myk mot huden og gir en komfort som ikke klør.

Tilleggsinformasjon
Modellnr.1000
ModellnavnLM Anárjohka HW Sokk 1-pk
FargekodeGrey
VaremerkeAclima
Tilpasset brukerUnisex
MaterialeMerinoull

Beste bruksområder

  • Hverdag og aktiv livsstil
  • Jakt
Produktomtaler
(27)
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Aclima

Aclima har siden 1939 og i gjennom tre generasjoner vært en viktig og kompetent norsk tekstilprodusent. Erfaringen og kunnskapen som de har opparbeidet oss gjennom generasjoner er uvurderlig deres vår jobb med å holde folk tørre og varme. Aclima produserer i dag undertøy, mellombekledning, sokker og luer i Merinoull slik at du og din familie skal ha det godt når dere er ute, uansett årstid.

Aclima gjør det godt å være ute og har spesialisert seg på Merino ullundertøy som gir den beste komfort, uansett vær og aktivitet. Aclima, som holder til like ved Norefjell har en visjon vi liker - Vår visjon er å få flere til å trives utendørs – Gjøre det godt å være ute!

Ser mer fra Aclima

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet