-30% på alle* sko og -30% på alt* til barn. Se kodene her!

Alfa Bever Ekstra Bred Black Alfa

Alfa Bever Ekstra Bred Black

price3 799,-
Anbefalt
  • Solid og stabil jaktstøvel fra Alfa
  • Konstruert for jakt og vandring i variert terreng
  • GORE-TEX og ekstra bred lest
Alfa Bever Ekstra Bred Black
521513
Alfa
859121
859121
Velg størrelse
Produktbeskrivelse

Alfa Bever er en solid og stabil jaktstøvel med ekstra bred lest, konstruert for alle typer jakt i variert terreng, eller vandring med tung sekk. Overdelen i kraftig lær og høyden i skaftet gir god stabilitet, samtidig som fleksible soner på hæl og vrist gir et naturlig steg.

GORE-TEX® fôret gjør Bever helt vanntett, men allikevel pustende. Forsterkning på tå, samt triple sømmer hvorav den ene er kevlartråd, sikrer god slitestyrke. Dobbelt sett med låsekroker sikrer god tilpassing til foten med muligheter for individuell justering over vrist og ankel. Gummiblandingen i yttersålen gir ekstra sikkert grep til underlaget og god stabilitet.

Kåret til best i test ved flere anledninger. 

  • Stabil, solid og tørr
  • Størrelse: 42-48
  • Overdel: Lær
  • For: Gore-Tex
  • Vekt: (str 42) 870 gram
Tilleggsinformasjon
Modellnr.521513
ModellnavnBEVER PERFORM XL GTX
FargekodeBlack
VaremerkeAlfa
Tilpasset brukerHerre

Beste bruksområder

  • Jakt
Produktomtaler
(13)
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Alfa

Alfa er en tradisjonsrik, norskeid merkevarebedrift. I mer enn 80 år har Alfa produsert skisko, fjellstøvler og jaktstøvler for kvalitetsbevisste damer og herrer i alle aldere. I tillegg har de i en årrekke vært leverandør av sko til profesjonelle brukere i politiet, i forsvaret og andre yrkesgrupper med høye krav til fottøyets funksjon, komfort og kvalitet.

Selskapet har hovedkontor på Hadeland, og omsatte i 2013 for 60 millioner kroner. Alfa har 10 ansatte i Norge som arbeider med produktdesign- og utvikling, salg, markedsføring og administrasjon. Produksjonen foregår hos utvalgte kvalitetsprodusenter i Europa og Asia, under tett oppfølging av vår produktutviklingsavdeling og i henhold til strenge retningslinjer og kvalitetskrav.

Alfa produserer også sko under navnet "Norrøna by Alfa". Norrøna Skofabrikks lange historie strekker seg tilbake til etableringen i 1900. I nesten 100 år produserte selskapet kvalitetssko på fabrikken i Hamar sentrum, og i 1990 kjøpte Alfa opp Norrøna Skofabrikk. Nå pustes det for alvor nytt liv i Norrøna-navnet, og hva er vel mer naturlig enn å ta steget ned fra fjellet og inn i byen for å hedre den sentrumsnære fabrikken?

Ser mer fra Alfa
Størrelsesguide

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet