-30% på alt* til løp og trening og -30% på alt* til barn. Se kodene her!

Alfa Kratt Perform GTX Jr Purple Alfa
Alfa Kratt Perform GTX Jr Purple Alfa
Alfa Kratt Perform GTX Jr Purple Alfa

Alfa Kratt Perform GTX Jr Purple

price1 399,-
Utsolgt
  • Stabil og lett fjellstøvel til barn
  • Perfekt for vandringer og lek
  • Gore-tex, hurtigsnøring, god slitestyrke
Velg størrelse
Produktbeskrivelse

Kratt Perform GTX Jr fra Alfa er en fjellstøvel til barn, utviklet for vandring og lek. Støvelen er stødig og lett, og den har hurtigsnøring tilpasset barneføtter. Den tilbyr god slitestyrke for variert bruk, har godt grep på de fleste underlag og hurtigsnøring som gjør det enkelt for barna å bruke støvlene. Støvelen har gore-tex-membran for å holde føttene tørre på både de lange og korte turene. Overdelen består av mykt, godt lær med svært gode pusteegenskaper. 

  • Strammesystem: Snøresystem med hurtiglås for enkel lukking
  • Overdel: Semsket skinn
  • Innersåle: EVA, pustende og fuktabsorberende
  • Midtsåle: Combo, kombinerer dempende og stabiliserende lag
  • Skafthøyde: 10,5cm
  • Vekt: 290g (per sko)
Tilleggsinformasjon
Modellnr.552710
ModellnavnKRATT PERFORM GTX JR
FargekodePURPLE
VaremerkeAlfa
Tilpasset brukerBarn

Beste bruksområder

  • Tur og friluftsliv
Produktomtaler
(5)
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Alfa

Alfa er en tradisjonsrik, norskeid merkevarebedrift. I mer enn 80 år har Alfa produsert skisko, fjellstøvler og jaktstøvler for kvalitetsbevisste damer og herrer i alle aldere. I tillegg har de i en årrekke vært leverandør av sko til profesjonelle brukere i politiet, i forsvaret og andre yrkesgrupper med høye krav til fottøyets funksjon, komfort og kvalitet.

Selskapet har hovedkontor på Hadeland, og omsatte i 2013 for 60 millioner kroner. Alfa har 10 ansatte i Norge som arbeider med produktdesign- og utvikling, salg, markedsføring og administrasjon. Produksjonen foregår hos utvalgte kvalitetsprodusenter i Europa og Asia, under tett oppfølging av vår produktutviklingsavdeling og i henhold til strenge retningslinjer og kvalitetskrav.

Alfa produserer også sko under navnet "Norrøna by Alfa". Norrøna Skofabrikks lange historie strekker seg tilbake til etableringen i 1900. I nesten 100 år produserte selskapet kvalitetssko på fabrikken i Hamar sentrum, og i 1990 kjøpte Alfa opp Norrøna Skofabrikk. Nå pustes det for alvor nytt liv i Norrøna-navnet, og hva er vel mer naturlig enn å ta steget ned fra fjellet og inn i byen for å hedre den sentrumsnære fabrikken?

Ser mer fra Alfa
Størrelsesguide

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet