-30% på alle* klær, hundeutstyr og sko! Se kodene her! 

Alfa Polar Liner Black Alfa
Alfa Polar Liner Black Alfa
Alfa Polar Liner Black Alfa

Alfa Polar Liner Black

price1 699,-
  • Utskiftbar liner for skistøvel fra Alfa
  • Passer perfekt i Polar A/P/S fra Alfa
  • Gir isolasjon og dampsperre, ekstra støtte og stabilitet
Alfa Polar Liner Black
910034
Alfa
816030
816030
Velg størrelse
Produktbeskrivelse

Alfa Polar Liner er en komfortabel og lett utskiftbar EVA liner, passer utmerket i Polar A/P/S skistøvelen fra Alfa. Polar Liner gir isolasjon og dampsperre selv under ekstreme forhold og skafthøyden gir ekstra støtte og stabilitet. 

Dersom det er ønskelig med en tett passform på lineren velger du din ordinære skostørrelse, da det gir ekstra rom mellom liner og skall. Er det derimot behov for mer rom mellom fot og liner, er det anbefalt å gå opp en størrelse fra ordinær skostørrelse. Polar Liner kan varmetilpasses hos enkelte spesialforetninger. 

  • Skafthøyde: 22,cm (strl.42)
  • Vekt: 115g (strl.42)

 

Tilleggsinformasjon
Modellnr.910034
ModellnavnPOLAR LINER
FargekodeBLACK
VaremerkeAlfa
Tilpasset brukerHerre

Beste bruksområder

  • Frikjøring og alpint
  • Topptur og alpinisme
Produktomtaler
(4)
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Alfa

Alfa er en tradisjonsrik, norskeid merkevarebedrift. I mer enn 80 år har Alfa produsert skisko, fjellstøvler og jaktstøvler for kvalitetsbevisste damer og herrer i alle aldere. I tillegg har de i en årrekke vært leverandør av sko til profesjonelle brukere i politiet, i forsvaret og andre yrkesgrupper med høye krav til fottøyets funksjon, komfort og kvalitet.

Selskapet har hovedkontor på Hadeland, og omsatte i 2013 for 60 millioner kroner. Alfa har 10 ansatte i Norge som arbeider med produktdesign- og utvikling, salg, markedsføring og administrasjon. Produksjonen foregår hos utvalgte kvalitetsprodusenter i Europa og Asia, under tett oppfølging av vår produktutviklingsavdeling og i henhold til strenge retningslinjer og kvalitetskrav.

Ser mer fra Alfa
Størrelsesguide

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet