-30% på alle* sko og -30% på alt* til barn. Se kodene her!

Alfa Greenland 75 Advance GTX W Black Alfa
Alfa Greenland 75 Advance GTX W Black Alfa
Alfa Greenland 75 Advance GTX W Black Alfa

Alfa Greenland 75 Advance GTX W Black

price3 599,-
Anbefalt
Velg størrelse
Produktbeskrivelse

Komfortabel og varm skistøvel med damelest i fullnarvet lær til krevende skiturer på fjell og vidde. Støvelen er vinterforet med Gore-Tex®, og har en varmeisolerende mellomsåle, samt anatomisk innleggssåle. Tåpartiet er ekstra forsterket for å beskytte skinnet mot skarekanter. Støvelen har også ekstra god passform i hælen for å hindre gnagsår.

  • Overdel i fullnarv
  • Vibram 75 mm yttersåle for standard 3 pinns tåbinding, kan også brukes med vaierbinding
  • Gore-Tex®
  • Binding: 75mm
  • Skafthøyde: 16,0cm
  • Vekt: 925g

NB: Alfa 75mm støvler har en 18mm høy tupp som gjør at de ikke passer gamle telemarksbindinger. Vi anbefaler: Voile 3-pin Cable Telemark/Fjellskibinding 75mm.

Tilleggsinformasjon
Modellnr.355206
ModellnavnGREENLAND 75 ADVANCE GTX W
FargekodeBLACK
VaremerkeAlfa
Tilpasset brukerDame

Beste bruksområder

  • Langrenn
  • Topptur og alpinisme
Produktomtaler
(6)
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Alfa

Alfa er en tradisjonsrik, norskeid merkevarebedrift. I mer enn 80 år har Alfa produsert skisko, fjellstøvler og jaktstøvler for kvalitetsbevisste damer og herrer i alle aldere. I tillegg har de i en årrekke vært leverandør av sko til profesjonelle brukere i politiet, i forsvaret og andre yrkesgrupper med høye krav til fottøyets funksjon, komfort og kvalitet.

Selskapet har hovedkontor på Hadeland, og omsatte i 2013 for 60 millioner kroner. Alfa har 10 ansatte i Norge som arbeider med produktdesign- og utvikling, salg, markedsføring og administrasjon. Produksjonen foregår hos utvalgte kvalitetsprodusenter i Europa og Asia, under tett oppfølging av vår produktutviklingsavdeling og i henhold til strenge retningslinjer og kvalitetskrav.

Alfa produserer også sko under navnet "Norrøna by Alfa". Norrøna Skofabrikks lange historie strekker seg tilbake til etableringen i 1900. I nesten 100 år produserte selskapet kvalitetssko på fabrikken i Hamar sentrum, og i 1990 kjøpte Alfa opp Norrøna Skofabrikk. Nå pustes det for alvor nytt liv i Norrøna-navnet, og hva er vel mer naturlig enn å ta steget ned fra fjellet og inn i byen for å hedre den sentrumsnære fabrikken?

Ser mer fra Alfa
Størrelsesguide

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet