-35% på Coleman, Outwell, Easy Camp og Arctic Tern. Se rabattkode her.

Alfa Walk King Adv Gtx Classic Brown Alfa
Alfa Walk King Adv Gtx Classic Brown Alfa
Alfa Walk King Adv Gtx Classic Brown Alfa

Alfa Walk King Adv Gtx Classic Brown

price3 799,-
  • Klassisk fjellstøvel i lettere utgave fra Alfa
  • Memoryfoam gjør at skoen sitter svært behagelig
  • Lett og støtabsorberende EVA mellomsåle
Alfa Walk King Adv Gtx Classic Brown
513515
Alfa
113-1001
113-1001
Velg størrelse
Produktbeskrivelse

Alfa Walk King Advance er den klassiske fjellstøvelen som nå kommer i en lettere utgave med økt komfort. Denne stabile støvelen er konstruert for fjellvandring i variert terreng og til toppturer med dagstursekk.

Walk King er laget i fullnarvet lær med Gore-Tex som gjør den vanntett og pustende, for å holde deg tørr på beina under alle forhold. Støvelen er oppgradert med memoryfoam innvendig slik at den sitter enda mer behaglig på foten, i tillegg har den fått en mykere toppkant for økt komfort. Kalosjeringen som forsterker hæl, - og tåpartiet gir ekstra slitestyrke og holdbarhet. Støvelen har også en ny, lettere mellomsåle som består av stabiliserende materiale og har en konstruksjon som gir et naturlig steg. Yttersålen, som er middels stiv, gir sikker og god stabilitet på alle underlag.

  • Yttermateriale: Fullnarvet lær
  • Membran: Gore-Tex
  • Skafthøyde: 16,5cm (Str. 42) 
  • Yttersåle: Vibram Grip+
  • Vekt: 750g (Str. 42) 
Tilleggsinformasjon
Modellnr.513515
ModellnavnWALK KING ADV GTX
FargekodeCLASSIC BROWN
VaremerkeAlfa
Tilpasset brukerHerre

Beste bruksområder

  • Tur og friluftsliv
Produktomtaler
(7)
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Alfa

Alfa er en tradisjonsrik, norskeid merkevarebedrift. I mer enn 80 år har Alfa produsert skisko, fjellstøvler og jaktstøvler for kvalitetsbevisste damer og herrer i alle aldere. I tillegg har de i en årrekke vært leverandør av sko til profesjonelle brukere i politiet, i forsvaret og andre yrkesgrupper med høye krav til fottøyets funksjon, komfort og kvalitet.

Selskapet har hovedkontor på Hadeland, og omsatte i 2013 for 60 millioner kroner. Alfa har 10 ansatte i Norge som arbeider med produktdesign- og utvikling, salg, markedsføring og administrasjon. Produksjonen foregår hos utvalgte kvalitetsprodusenter i Europa og Asia, under tett oppfølging av vår produktutviklingsavdeling og i henhold til strenge retningslinjer og kvalitetskrav.

Alfa produserer også sko under navnet "Norrøna by Alfa". Norrøna Skofabrikks lange historie strekker seg tilbake til etableringen i 1900. I nesten 100 år produserte selskapet kvalitetssko på fabrikken i Hamar sentrum, og i 1990 kjøpte Alfa opp Norrøna Skofabrikk. Nå pustes det for alvor nytt liv i Norrøna-navnet, og hva er vel mer naturlig enn å ta steget ned fra fjellet og inn i byen for å hedre den sentrumsnære fabrikken?

Ser mer fra Alfa
Størrelsesguide

Ofte kjøpt sammen med dette produktet

Lignende produkter