-30% på alle* sko og -30% på alt* til barn. Se kodene her!

Alfa Walk Queen Adv Gtx Classic Brown Alfa
Alfa Walk Queen Adv Gtx Classic Brown Alfa
Alfa Walk Queen Adv Gtx Classic Brown Alfa

Alfa Walk Queen Adv Gtx Classic Brown

price3 799,-
Utsolgt
  • God grep med Vibram Grip AMG såle
  • Memoryfoam gjør at skoen sitter svært behagelig
  • Lett og støtabsorberende EVA mellomsåle
Alfa Walk Queen Adv Gtx Classic Brown
512515
Alfa
113-1012
113-1012
Velg størrelse
Produktbeskrivelse

Walk Queen fra Alfa er en klassisk fjellstøvel til dame, bygget for fjellvandring i variert terreng med dagstursekk. Yttermaterialet består av fullnarvet lær som er den beste lærkvaliteten, og med Gore-Tex membran er støvelen både vanntett og pustende slik at du kan holde deg tørr på føttene i alle slags forhold. Med memoryfoam i ankelpartiet former støvelen seg etter foten din, og har i tillegg en ekstra myk toppkant for økt komfort. 

Hæl- og tåparti er forsterket for å gi ekstra slitestyrke og holdbarhet. Mellomsålen er laget i stabiliserende PU-materiale kombinert med ultralett EVA. Yttersålen i Vibram® Grip AMG gir et sikkert og godt grep på alle underlag. 

  • Yttermateriale: Fullnarvet lær
  • Gore-Tex® 
  • Yttersåle: VIBRAM® GRIP+
  • Høyde skaft: 15cm (strl. 38)
  • Vekt: 650g pr sko (strl. 38) 
Tilleggsinformasjon
Modellnr.512515
ModellnavnWALK QUEEN ADV GTX
FargekodeCLASSIC BROWN
VaremerkeAlfa
Tilpasset brukerDame

Beste bruksområder

  • Tur og friluftsliv
Produktomtaler
(8)
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Alfa

Alfa er en tradisjonsrik, norskeid merkevarebedrift. I mer enn 80 år har Alfa produsert skisko, fjellstøvler og jaktstøvler for kvalitetsbevisste damer og herrer i alle aldere. I tillegg har de i en årrekke vært leverandør av sko til profesjonelle brukere i politiet, i forsvaret og andre yrkesgrupper med høye krav til fottøyets funksjon, komfort og kvalitet.

Selskapet har hovedkontor på Hadeland, og omsatte i 2013 for 60 millioner kroner. Alfa har 10 ansatte i Norge som arbeider med produktdesign- og utvikling, salg, markedsføring og administrasjon. Produksjonen foregår hos utvalgte kvalitetsprodusenter i Europa og Asia, under tett oppfølging av vår produktutviklingsavdeling og i henhold til strenge retningslinjer og kvalitetskrav.

Alfa produserer også sko under navnet "Norrøna by Alfa". Norrøna Skofabrikks lange historie strekker seg tilbake til etableringen i 1900. I nesten 100 år produserte selskapet kvalitetssko på fabrikken i Hamar sentrum, og i 1990 kjøpte Alfa opp Norrøna Skofabrikk. Nå pustes det for alvor nytt liv i Norrøna-navnet, og hva er vel mer naturlig enn å ta steget ned fra fjellet og inn i byen for å hedre den sentrumsnære fabrikken?

Ser mer fra Alfa
Størrelsesguide

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet