-15% ekstra rabatt på OUTLET! Se koden her! 

Produktbeskrivelse

Rivera 2 fra Altra er en mellomdempet asfaltsko med en overdel av mesh, passer intervaller, hurtige turer og langturer på asfalt. Riviera har myk respons av Altra EGO™ mellomsålen, kombinert med komforten av overdelen i lettvekts mesh. Bio Heel er designet for å passe hælen sin naturlige form og gi en jevn overgang mellom hæl og tå. Neutral InnerFlex ™ gir økt fleksibilitet i skoen, slik at du virkelig kan kjenne den rette flyten mens du løper.

  • Mellomdempet asfaltsko
  • Overdel: Mesh
  • Mellomsåle: Altra EGO™ med InnerFlex™
  • Demping: Moderat
  • Total ståhøyde: 26mm
  • Vekt: 257g
Tilleggsinformasjon
Modellnr.AL0A547G
ModellnavnRivera 2 M
FargekodeMaroon
VaremerkeAltra
Tilpasset brukerHerre
UnderlagLØP-Trening
Drop0 mm

Beste bruksområder

  • Løp og trening
Produktomtaler
(3)
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Altra

Altra begynte som de fleste vellykkede merker: med en god ide! Merket ble startet opp med en tanke om at mange løpesko både var for trange og hadde overdrevent mye drop. Resultatet for den une gründeren ble å modifisere sko ved å skjære bort deler av sålen og endre snøringen på vanlige løpesko for å gjøre dem mer funksjonelle. Etter over tusen solgte egenmodifiserte sko ble Altra grunnlagt, og den unge grunnleggeren fikk endelig mulighet til å lage sine egne sko fra starten av!

Altra skiller seg fortsatt fra andre merker ved at de har bred forfor og null drop. Denne utformingen gir tærne mulighet til å spre seg på en naturlig måte samtidig som fraværet av drop gir en følelse av å løpe barfot. Altra leverer løpesko til alle bruk, uansett om du løper marathon eller løper på grov sti. Altra gir et naturlig løesteg!

Ser mer fra Altra
Størrelsesguide

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet