-30% på alle* klær og hundeutstyr! Se kodene her! 

Arc'teryx Rho AR Zip Neck Men's Black Arc'teryx
Arc'teryx Rho AR Zip Neck Men's Black Arc'teryx
Arc'teryx Rho AR Zip Neck Men's Black Arc'teryx
Arc'teryx Rho AR Zip Neck Men's Black Arc'teryx

Arc'teryx Rho AR Zip Neck Men's Black

price1 299,-
Utsolgt
Arc'teryx Rho AR Zip Neck Men's Black
11272
Arc'teryx
313930
313930
Velg størrelse
Produktbeskrivelse

Pustende, fukttransporterende, isolert genser med glidelås i halsen som gir bedre temperaturregulering. Fremragende mellomlag for utholdenhetsaktiviteter eller isolasjon i kalde omgivelser.

Arc'teryx Rho AR Zip Neck kommer som formsydde versjoner for menn og kvinner med Polartec® Power Stretch®, som transporterer fuktighet og ikke hemmer bevegelsene. Varmeeffektiv undertrøye med glidelås i halsen som passer for kalde temperaturer og aktiviteter med lavere tempo. Behagelig innside med lun og varm overflate. Tettsittende passform og elastan gir bedre varmeeffektivitet ved at tekstilet er i kontinuerlig kontakt med kroppen. Glidelåsen i halsen gir mulighet for rask temperaturregulering.

  • Fuktighetstransporterende
  • Isolert
  • Glimrende varme/vekt-forhold
  • Flatlockkonstruksjon føles mer behagelig mot huden
  • Krageglidelås for bedre ventilasjon
  • Laminert brystlomme med laminert glidelås
  • Polartec® Power Stretch®
  • Vekt: 280g
Tilleggsinformasjon
Modellnr.11272
ModellnavnRho AR Zip Neck Men's
FargekodeBlack
VaremerkeArc'teryx
Tilpasset brukerHerre
MaterialeSyntet
ProduktserieArc'teryx Essentials

Beste bruksområder

  • Hverdag og aktiv livsstil
  • Tur og friluftsliv
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Arc'teryx

Navnet og logoen til canadiske Arc'teryx refererer til Archaeopteryx, den tidligste kjente fuglen. Arc'teryx tilbyr et bredt utvalg kvalitetsprodukter innenfor flere områder som klatreutstyr, ryggsekker og bekledning til både tur, klatring, trening og fritid. Fjellsport er i dag norges største forhandler av Arc'teryx og kan vise til et enormt utvalg fra den canadiske utstyrsprodusenten.

Arc'teryx har i de siste årene lansert anmarsjsko med stor suksess og produserer i dag fottøy av meget høy kvalitet. For den friluftsinteresserte er det kanskje skalljakken Alpha SV som står på ønskelisten til mange. Ryggsekkene i Altra-serien er en stor favoritt hos oss i Fjellsport. De fleste av oss vandrer rundt i Arc'teryx-fleece på kontoret, og Theta-buksene er fast følgesvenn på vinterturene.

For å forstå mer av Arc'teryx sitt navnesystem har selskapet laget en god oversikt på sine nettsider. Arc'teryx har også et bevisst forhold til miljøforvaltning og ansvarlig produksjon. Kvaliteten på produktene holder et meget høyt nivå, noe som gjør at de holder i årevis. Holdbarhet er miljøvennlighet.

Innen bekledning er Arc'teryx godt kjent for sine skallprodukter, men har utvidet kraftig innenfor blant annet dun, mellomlag, undertøy, treningstøy. Fjellsport får normalt leveranser hver uke fra Arc'teryx om et produkt er midlertidig utsolgt. Under finner du norges beste utvalg av produkter fra Arc'teryx.

Besøk gjerne  Arc'teryx på nett for mer utfyllende informasjon om produktene.

Ser mer fra Arc'teryx
Størrelsesguide

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet