NÅ: -30% på hele* butikken🎅🏻 Se koden her! 

Produktbeskrivelse

Den lette, smidige og behagelige anmarsjskoen Konseal FL GTX Leather fra Arc'teryx er laget for rask og trygg ferdsel i teknisk terreng. Presis passform og minimalistisk design griper om foten, fjerner overflødige gram og holder rusk og rask ute. Yttersålen Vibram® Megagrip gir sikkert fotfeste, og strategisk formede  knotter gir friksjon i forfoten på glatt underlag og et ledig steg på flater. Mykt og pustende Gore-Tex med Gore Invisible Fit Technology gir fullstendig vanntett beskyttelse med bedre komfort.

 • Firkantet kant på hælen gir bedre smidighet og bremsing i nedoverbakker
 • PFC-fri delt semsket skinn
 • Slitesterk demping og komfort
 • TPU-understell i mellomfoten griper om foten og beskytter den
 • Pløse med kilestykker hindrer at det samler seg skitt og rusk
 • Formet tåkappe og hevede vegger langs siden gir beskyttelse
 • GORE-TEX gir vanntett og pustende ytelse
 • Mellomsåle: 3D-støpt, Ion Element 100% resirkulert EVA (lukket celle) av Dynamic Foam (4,5 mm)
 • Yttersåle: Vibram® MegaGrip ™ gummiblanding er slitesterk og grippy
 • Vekt: 344g (per sko)
Tilleggsinformasjon
Modellnr.X000006278
ModellnavnKONSEAL FL 2 LEATHER GTX W
FargekodeLabyrinth/Light Forage
VaremerkeArc'teryx
Tilpasset brukerDame

Beste bruksområder

 • Klatring
 • Tur og friluftsliv
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Arc'teryx

Navnet og logoen til canadiske Arc'teryx refererer til Archaeopteryx, den tidligste kjente fuglen. Arc'teryx tilbyr et bredt utvalg kvalitetsprodukter innenfor flere områder som klatreutstyr, ryggsekker og bekledning til både tur, klatring, trening og fritid. Fjellsport er i dag norges største forhandler av Arc'teryx og kan vise til et enormt utvalg fra den canadiske utstyrsprodusenten.

Arc'teryx har i de siste årene lansert anmarsjsko med stor suksess og produserer i dag fottøy av meget høy kvalitet. For den friluftsinteresserte er det kanskje skalljakken Alpha SV som står på ønskelisten til mange. Ryggsekkene i Altra-serien er en stor favoritt hos oss i Fjellsport. De fleste av oss vandrer rundt i Arc'teryx-fleece på kontoret, og Theta-buksene er fast følgesvenn på vinterturene.

For å forstå mer av Arc'teryx sitt navnesystem har selskapet laget en god oversikt på sine nettsider. Arc'teryx har også et bevisst forhold til miljøforvaltning og ansvarlig produksjon. Kvaliteten på produktene holder et meget høyt nivå, noe som gjør at de holder i årevis. Holdbarhet er miljøvennlighet.

Innen bekledning er Arc'teryx godt kjent for sine skallprodukter, men har utvidet kraftig innenfor blant annet dun, mellomlag, undertøy, treningstøy. Fjellsport får normalt leveranser hver uke fra Arc'teryx om et produkt er midlertidig utsolgt. Under finner du norges beste utvalg av produkter fra Arc'teryx.

Besøk gjerne  Arc'teryx på nett for mer utfyllende informasjon om produktene.

Ser mer fra Arc'teryx
Størrelsesguide

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet