NÅ: -30% på hele* butikken🎅🏻 Se koden her! 

Produktbeskrivelse

Klassisk baseballcaps i ull fra Arc'Teryx. Flexfit og vanlig passform gjør at den passer til de fleste hoder, og ullens lukthemmende egenskaper hjelper om det skulle bli varmt i topplokket. 

  • Baseballcaps
  • Laget i lukthemmende og varmende ull
  • FlexFit®-teknologi gir selvregulerende persontilpasset passform og fjerner behovet for reguleringsstropp
  • Design med seks paneler
  • Materiale: 40% polyester, 29 % ull, 19 % silke, 7% akryl, 5% andre fibere
  • Vekt: 80g
Tilleggsinformasjon
Modellnr.X000005504
ModellnavnWool Ball Cap
FargekodeDark Forage Heather
VaremerkeArc'teryx
Tilpasset brukerUnisex
MaterialeUll- og syntetblanding

Beste bruksområder

  • Hverdag og aktiv livsstil
Produktomtaler
(0)
Produktet har ingen produktomtaler
0
Spørsmål og svar
Varemerke
Arc'teryx

Navnet og logoen til canadiske Arc'teryx refererer til Archaeopteryx, den tidligste kjente fuglen. Arc'teryx tilbyr et bredt utvalg kvalitetsprodukter innenfor flere områder som klatreutstyr, ryggsekker og bekledning til både tur, klatring, trening og fritid. Fjellsport er i dag norges største forhandler av Arc'teryx og kan vise til et enormt utvalg fra den canadiske utstyrsprodusenten.

Arc'teryx har i de siste årene lansert anmarsjsko med stor suksess og produserer i dag fottøy av meget høy kvalitet. For den friluftsinteresserte er det kanskje skalljakken Alpha SV som står på ønskelisten til mange. Ryggsekkene i Altra-serien er en stor favoritt hos oss i Fjellsport. De fleste av oss vandrer rundt i Arc'teryx-fleece på kontoret, og Theta-buksene er fast følgesvenn på vinterturene.

For å forstå mer av Arc'teryx sitt navnesystem har selskapet laget en god oversikt på sine nettsider. Arc'teryx har også et bevisst forhold til miljøforvaltning og ansvarlig produksjon. Kvaliteten på produktene holder et meget høyt nivå, noe som gjør at de holder i årevis. Holdbarhet er miljøvennlighet.

Innen bekledning er Arc'teryx godt kjent for sine skallprodukter, men har utvidet kraftig innenfor blant annet dun, mellomlag, undertøy, treningstøy. Fjellsport får normalt leveranser hver uke fra Arc'teryx om et produkt er midlertidig utsolgt. Under finner du norges beste utvalg av produkter fra Arc'teryx.

Besøk gjerne  Arc'teryx på nett for mer utfyllende informasjon om produktene.

Ser mer fra Arc'teryx

Lignende produkter

Ofte kjøpt sammen med dette produktet