KundeserviceReturinfo

Bli medlem, få 30% på ditt første kjøp* Mer info her☀️🎉

Arc'teryx Beta

Lettere, tynnere og mer bærekraftig materiale. En milepæl for å redusere fotavtrykket, hos Fjellsport finner du nå den nye versjonen av Beta Jacket.

Les mer

Arc'teryx Hansker og votter dame Hansker og votter herre

Navnet og logoen til canadiske Arc'teryx refererer til Archaeopteryx, den tidligste kjente fuglen. Arc'teryx tilbyr et bredt utvalg kvalitetsprodukter innenfor flere områder som klatreutstyr, ryggsekker og bekledning til både tur, klatring, trening og fritid. Fjellsport er i dag norges største forhandler av Arc'teryx og kan vise til et enormt utvalg fra den canadiske utstyrsprodusenten.

Arc'teryx har i de siste årene lansert anmarsjsko med stor suksess og produserer i dag fottøy av meget høy kvalitet. For den friluftsinteresserte er det kanskje skalljakken Alpha SV som står på ønskelisten til mange. Ryggsekkene i Altra-serien er en stor favoritt hos oss i Fjellsport. De fleste av oss vandrer rundt i Arc'teryx-fleece på kontoret, og Theta-buksene er fast følgesvenn på vinterturene.

For å forstå mer av Arc'teryx sitt navnesystem har selskapet laget en god oversikt på sine nettsider. Arc'teryx har også et bevisst forhold til miljøforvaltning og ansvarlig produksjon. Kvaliteten på produktene holder et meget høyt nivå, noe som gjør at de holder i årevis. Holdbarhet er miljøvennlighet.

Innen bekledning er Arc'teryx godt kjent for sine skallprodukter, men har utvidet kraftig innenfor blant annet dun, mellomlag, undertøy, treningstøy. Fjellsport får normalt leveranser hver uke fra Arc'teryx om et produkt er midlertidig utsolgt. Under finner du norges beste utvalg av produkter fra Arc'teryx.

Besøk gjerne  Arc'teryx på nett for mer utfyllende informasjon om produktene.

5 treff sortert på
Arc'teryx Gothic Glove Black Arc'teryx
Arc'teryx
Unisex
Gothic Glove Black
price499,-
Arc'teryx Venta Glove Black Arc'teryx
Arc'teryx
Unisex
Venta Glove Black
price849,-
Arc'teryx Venta AR Glove Black Arc'teryx
Outlet
Utsolgt
Arc'teryx
Unisex
Venta AR Glove Black
-40%
discounted price659,-original price1 099,-
Arc'teryx Venta Mitten Black Arc'teryx
Outlet
Utsolgt
Arc'teryx
Unisex
Venta Mitten Black
-40%
discounted price419,-original price699,-
Arc'teryx Rivet Glove Black Arc'teryx
Utsolgt
Arc'teryx
Unisex
Rivet Glove Black
-36%
discounted price449,-original price699,-
Viser 5 av 5 produkter

Bli medlem!

Få velkomstrabatt, nyheter, tips og råd, bursdagsgave, ordreoversikt, eksklusive tilbud og mer!